nazad na vrh

Tvitovi poznatih o odbijanju članstva Kosova u UNESCO-u

TVITOVI POZNATIH

 • Zoran Babić

  @kiza_rencik
  Usenko je uz nas! Bravo! #win
 • Ivica Dačić

  @TheEdge
  Što bi rekao Alan Ford, niko ne sme da vas bije! A sad svi na svoje radne zadatke!
 • Томислав Николић

  @TomaPrezidente
  Орден за Унесkо! #imasemozese
 • Александар Вучић

  @alek_veliki
  Хеј, @hasim_taci, јеси ли гледао јутрос вести? Јеси ок? #idemoooo
 • Hašim Tači

  @UCK4ever
  @alek_veliki Ništa ne brini, spremamo dron za revanš! #koseposlednjismeje
 • Патријарх Иринеј

  @NoPDV
  А да ми ипак њих нападнемо?


Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. @NoPDV hahahah koliko ste mu dobar naziv smislili bravo!

 2. Hašim Tači
  @UCK4ever

  A što smo primljeni u Svetsku rukometnu organizaciju danas, to nije ništa, je li? I što ćemo kad tad igrati sa Srbijom kao dve ravnopravne države, to nije ništa, je li?

  Dejan Perić
  @Serbian eagles

  A što će rezultat te utakmice biti 56:0 za Srbiju, to nije ništa, je li?

  Ivica Dačić
  @The Edge

  Zar ja kao komunista da vam sačuvam manastire i crkve na Kosovu! A na Grke sam ljut što su bili uzdržani i nisu glasali protiv Kosova u UNESCO.

  Zoran Babić
  @Kiza_rencik

  Ja sam zastia vrlo ubzuđen ovim upsehom naše Vlade! Znači li to da sada možemo da tupujemo na Kosovo bez pasoša? Mislim, da li je sada Kosovo otep u Srbiji?

  Siniša Mali
  @24

  Evo, ispostavilo se da sam bio u pravu kada sam govorio da su manastiri na Kosovu srpski! A sad, zdravo, žurim u Bugarsku da pokupim stanarinu!

 3. Realno gledajuci, jedino Patrijarh ima resenje, sve ostalo je kao u staroj kafanskoj pesmici ,, I opet momci oko Mare….”

 4. Kada shvatimo kako su glasali (“braća”): , ‘rvati, crnogovanci, čokalije, janezi, uae-al zajeb, pa ovi što pRidržavaju vladu vučka: Nemci, Englezi, Francuzi, …”On” je izvojevao Pirovu pobedu (rasprodao, zemlju-vodu-vazduh) i sada je pravi trenutak da toma “kiti pobednika”! Što bi rek'o Piro-man: “Još jedna pobeda i Ja sam izgubio”, nismo ni svesni koliko nam je dobro u po-bedi.

 5. Pobedili nego šta, TV Pink izveštava svako dve sekunde.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix