Tvitovi poznatih o odbijanju članstva Kosova u UNESCO-u

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

10. nov. 2015
 1. Genijalno! kaže:

  @NoPDV hahahah koliko ste mu dobar naziv smislili bravo!

 2. Teoretičar zavere kaže:

  Hašim Tači
  @UCK4ever

  A što smo primljeni u Svetsku rukometnu organizaciju danas, to nije ništa, je li? I što ćemo kad tad igrati sa Srbijom kao dve ravnopravne države, to nije ništa, je li?

  Dejan Perić
  @Serbian eagles

  A što će rezultat te utakmice biti 56:0 za Srbiju, to nije ništa, je li?

  Ivica Dačić
  @The Edge

  Zar ja kao komunista da vam sačuvam manastire i crkve na Kosovu! A na Grke sam ljut što su bili uzdržani i nisu glasali protiv Kosova u UNESCO.

  Zoran Babić
  @Kiza_rencik

  Ja sam zastia vrlo ubzuđen ovim upsehom naše Vlade! Znači li to da sada možemo da tupujemo na Kosovo bez pasoša? Mislim, da li je sada Kosovo otep u Srbiji?

  Siniša Mali
  @24

  Evo, ispostavilo se da sam bio u pravu kada sam govorio da su manastiri na Kosovu srpski! A sad, zdravo, žurim u Bugarsku da pokupim stanarinu!

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Realno gledajuci, jedino Patrijarh ima resenje, sve ostalo je kao u staroj kafanskoj pesmici ,, I opet momci oko Mare….”

 4. deda Dragan kaže:

  Kada shvatimo kako su glasali (“braća”): , ‘rvati, crnogovanci, čokalije, janezi, uae-al zajeb, pa ovi što pRidržavaju vladu vučka: Nemci, Englezi, Francuzi, …”On” je izvojevao Pirovu pobedu (rasprodao, zemlju-vodu-vazduh) i sada je pravi trenutak da toma “kiti pobednika”! Što bi rek'o Piro-man: “Još jedna pobeda i Ja sam izgubio”, nismo ni svesni koliko nam je dobro u po-bedi.

 5. vitez kaže:

  Pobedili nego šta, TV Pink izveštava svako dve sekunde.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *