Tvitovi poznatih o poplavama

njuz-autor

AUTOR: urednistvo

09. mar. 2016
 1. Ja sam kaže:

  Da ponovim:
  -Sve je otislo u sns materinu!

 2. haha kaže:

  Ne mogu da verujem da niko nije tvitnuo sliku naseg supermena kako spasava zene, decu i stare. Ili on to radi samo kad su smetovi, a ove poslove prepusta dobrovoljcima?

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Kad je cuo da je Bog na sebe preuzeo odgovornost, na svom tvitu, veliki vodja je uzviknuo: ,,jeste Bog kriv, al ga nedam”!

 4. Рубљов kaže:

  александар вучић
  @necuvisedaslusamvasasranja
  хиљаду година прође, ал’ десет дана предизборне кампање никад !

 5. nonimus kaže:

  Kako Bog kriv za poplavu, a Gračanica pod vodom?

 6. voya montoya kaže:

  Ovi tvituju ,a Marko Blagojević spinuje expose u terminima rekordne gledanosti.Gde li će da pukne ovaj bedem od balvana???

 7. Sp kaže:

  “Ako potpišemo sporazum sa NATO, da li će nam biti omogućene usluge HARP-a, u predizborne svrhe?” “Naravno. To i jeste primarna uloga HARP-a: uticaj na javno mnjenje putem kratkotrajnih vremenskih nepogoda.” “Odlično. I ne želimo ništa dramatično, kao pre dve godine. Neka ovaj put bude polu-biblijskih razmera.” “Dogovoreno. Još nešto?” “Da, ima ta jedna sitnica…” “Da?” “Da li biste mogli da me snimite iz satelita, kako iz nabujale reke izranjam sa spasenim davljenikom u rukama, pa da onda odzumirate, sve dok se na kraju ne vidi samo Zemlja u krupnom planu?” “Žao mi je, to je NASA. Vi ste potpisali ugovor sa NATO.” “PA dobro. Šta je tu je. Vidimo se onda posle poplave” “pozz” “pozz”

  1. Sp kaže:

   “Mislite, posle izbora?” “Mislim.”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *