nazad na vrh

U akciji “Vihor” policija simulirala hapšenje osoba koje su rušile Hercegovačku

BEOGRAD, 23. septembar 2017, (Njuz) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) protekle noći su simulirali akciju hapšenja maskiranih kriminalaca, koji su pre gotovo godinu i po dana srušili više objekata u Hercegovačkoj ulici u Beogradu.

Policija je, pored hapšenja fantoma naoružanih bagerom, u simulaciji uvežbavala i kako da izađe na lice mesta čim građani prijave neke sumnjive aktivnosti.

Ministar policije Nebojša Stefanović naveo je da je proba bila potpuno uspešna.

– Policija je tokom vežbe pokazala da tačno zna šta i kada treba da uradi u ovakvim situacijama. Tačno znamo kako da primimo poziv građana koje je neko zarobio, kako da izađemo iz zgrade policije, sednemo u automobile, dovezemo se do mesta dešavanja i izvršimo uviđaj. I eventualno uhapsimo nekoga, ako treba. Tokom probe smo vrlo uspešno povezali neka lica sa nekim mestima, neka druga lica sa drugim mestima, zatim prva lica sa drugim mestima i sve njih sa kompletnim idiotom – objasnio je Stefanović.

On je zaključio da građani nemaju razloga za brigu i da će policija, ako se kojim slučajem ponovo bude desilo rušenje u Hercegovačkoj, “reagovati munjevito i svakako za manje od godinu dana izvršiti uviđaj na mestu zločina“.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Nažalost ovom vežbom, policija je samo potvrdila da njen veliki šef i njegov najveći šef, sve više smatraju a bome i tretirajju, sve gradjane Srbije kao kompletne idiote!

 2. Hercegovacka je samo izgovor. Stvarni razlog je uvezbavanje omogucavanje nesmetane evakuacije srpskih politicara- sestrica ka svojim tetkama na dalekim ostrvima. Izgleda da izvori izlaska, ulaska, investiranja i pranja nelegalnog novca polako presusuju pa treba narod dovoljno zastrasiti da ne pravi probleme politiko-mafijaskim svrcanima na njihovom putu ka lukama spasa.

 3. U sledećoj akciji uhapsiće sve one koji se sa fantomkama u buldožerima budu šetali gradom.Ako mislite da je to nemoguće podsećam vas da je reč o komplentnim idiotima.

  • Malo mnogo očekuješ od srpske policije. Ukupna dosadašnja istraga ukazuje na to da je grupa nevidljva i nedodirljiva!

 4. Tetka opet pobegla.

 5. Ma pripadnici MUPa su samo testirali novih vise stotina novih Skoda…!Da ih malo razrade,jer sumnjaju da su fabricki razradjene…!!!

 6. Ma, kakva bre Hercegovačka!
  – To je bila pripremna vežba za akciju ‘Hvataj maglu’!

 7. Ne,ne i ne.
  Vezbana je reakcija policije na sledecu kradju Andrejeve licne karte!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix