njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

23. sep. 2017

U akciji “Vihor” policija simulirala hapšenje osoba koje su rušile Hercegovačku

BEOGRAD, 23. septembar 2017, (Njuz) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) protekle noći su simulirali akciju hapšenja maskiranih kriminalaca, koji su pre gotovo godinu i po dana srušili više objekata u Hercegovačkoj ulici u Beogradu.

Policija je, pored hapšenja fantoma naoružanih bagerom, u simulaciji uvežbavala i kako da izađe na lice mesta čim građani prijave neke sumnjive aktivnosti.

Ministar policije Nebojša Stefanović naveo je da je proba bila potpuno uspešna.

– Policija je tokom vežbe pokazala da tačno zna šta i kada treba da uradi u ovakvim situacijama. Tačno znamo kako da primimo poziv građana koje je neko zarobio, kako da izađemo iz zgrade policije, sednemo u automobile, dovezemo se do mesta dešavanja i izvršimo uviđaj. I eventualno uhapsimo nekoga, ako treba. Tokom probe smo vrlo uspešno povezali neka lica sa nekim mestima, neka druga lica sa drugim mestima, zatim prva lica sa drugim mestima i sve njih sa kompletnim idiotom – objasnio je Stefanović.

On je zaključio da građani nemaju razloga za brigu i da će policija, ako se kojim slučajem ponovo bude desilo rušenje u Hercegovačkoj, „reagovati munjevito i svakako za manje od godinu dana izvršiti uviđaj na mestu zločina“.

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Nažalost ovom vežbom, policija je samo potvrdila da njen veliki šef i njegov najveći šef, sve više smatraju a bome i tretirajju, sve gradjane Srbije kao kompletne idiote!

 2. Ja sam kaže:

  Hercegovacka je samo izgovor. Stvarni razlog je uvezbavanje omogucavanje nesmetane evakuacije srpskih politicara- sestrica ka svojim tetkama na dalekim ostrvima. Izgleda da izvori izlaska, ulaska, investiranja i pranja nelegalnog novca polako presusuju pa treba narod dovoljno zastrasiti da ne pravi probleme politiko-mafijaskim svrcanima na njihovom putu ka lukama spasa.

 3. Malo mnogo kaže:

  U sledećoj akciji uhapsiće sve one koji se sa fantomkama u buldožerima budu šetali gradom.Ako mislite da je to nemoguće podsećam vas da je reč o komplentnim idiotima.

  1. milan (nisam odavde) kaže:

   Malo mnogo očekuješ od srpske policije. Ukupna dosadašnja istraga ukazuje na to da je grupa nevidljva i nedodirljiva!

 4. peric kaže:

  Tetka opet pobegla.

 5. voya montoya kaže:

  Ma pripadnici MUPa su samo testirali novih vise stotina novih Skoda…!Da ih malo razrade,jer sumnjaju da su fabricki razradjene…!!!

 6. veselo veče kaže:

  Ma, kakva bre Hercegovačka!
  – To je bila pripremna vežba za akciju ‘Hvataj maglu’!

 7. zeks kaže:

  Ne,ne i ne.
  Vezbana je reakcija policije na sledecu kradju Andrejeve licne karte!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *