njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. okt. 2020

U Beogradu počele probe pojavljivanja gradonačelnika u javnosti

BEOGRAD, 14. oktobar 2020, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Goran Vesić saopštio je da su danas u Beogradu počele prve probe pojavljivanja gradonačelnika u javnosti.

On je tom prilikom izjavio da probe idu po planu i da će gradonačelnik biti potpuno spreman da ga zameni u javnosti, ukoliko za tim bude potrebe.

– Danas smo startovali u 6 sati ujutru. Gradonačelniku treba vremena da se pokrene i spremi za pojavljivanje pošto ga dugo nije bilo u javnosti. Veoma je važno da građani sarađuju sa nama tokom prvih sedam dana pojavljivanja gradonačelnika, jer se u tom periodu može javiti najviše problema, i da nam prijave ukoliko primete da u njegovim izlaganjima nešto ne funkcioniše – naglasio je Vesić.
On je tom prilikom napomenuo da će se gradonačelnik dozirano pojavljivati kako ne bi došlo do zagušenja medija njegovim prisustvom.
– Ja ću nastaviti da se pojavljujem svuda i na svakom mestu, kao i do sada. Ovo radimo kako bismo gradonačelnika što pre osposobili da me u punom kapacitetu zameni kada su neki manje važni događaji u pitanju, poput otvaranja kućica za vrapce i sličnih stvari. Građani Beograda će uskoro imati priliku da pročitaju neku kratku izjavu gradonačelnika, pa čak i da ga vide na televiziji – istakao je zamenik gradonačelnika.
Vesić je naglasio da je u planu potuni remont gradonačelnika sa ciljem da se osposobi da u svojim javnim nastupima ukazuje na sve propuste i mahinacije Dragana Đilasa i bivše gradske vlasti.

Nenad Milosavljević

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Znači zamenik gradonačelnika ponovo planira neki ekskluzivni odmor, pa podmeće gradonačelnika da ne bude baš ,,primetno”, kao poslednji put!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.