njuz-autor

AUTOR: urednistvo

14. okt. 2020

U Beogradu počele probe pojavljivanja gradonačelnika u javnosti

BEOGRAD, 14. oktobar 2020, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Goran Vesić saopštio je da su danas u Beogradu počele prve probe pojavljivanja gradonačelnika u javnosti.

On je tom prilikom izjavio da probe idu po planu i da će gradonačelnik biti potpuno spreman da ga zameni u javnosti, ukoliko za tim bude potrebe.

– Danas smo startovali u 6 sati ujutru. Gradonačelniku treba vremena da se pokrene i spremi za pojavljivanje pošto ga dugo nije bilo u javnosti. Veoma je važno da građani sarađuju sa nama tokom prvih sedam dana pojavljivanja gradonačelnika, jer se u tom periodu može javiti najviše problema, i da nam prijave ukoliko primete da u njegovim izlaganjima nešto ne funkcioniše – naglasio je Vesić.
On je tom prilikom napomenuo da će se gradonačelnik dozirano pojavljivati kako ne bi došlo do zagušenja medija njegovim prisustvom.
– Ja ću nastaviti da se pojavljujem svuda i na svakom mestu, kao i do sada. Ovo radimo kako bismo gradonačelnika što pre osposobili da me u punom kapacitetu zameni kada su neki manje važni događaji u pitanju, poput otvaranja kućica za vrapce i sličnih stvari. Građani Beograda će uskoro imati priliku da pročitaju neku kratku izjavu gradonačelnika, pa čak i da ga vide na televiziji – istakao je zamenik gradonačelnika.
Vesić je naglasio da je u planu potuni remont gradonačelnika sa ciljem da se osposobi da u svojim javnim nastupima ukazuje na sve propuste i mahinacije Dragana Đilasa i bivše gradske vlasti.

Nenad Milosavljević

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Znači zamenik gradonačelnika ponovo planira neki ekskluzivni odmor, pa podmeće gradonačelnika da ne bude baš ,,primetno”, kao poslednji put!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *