njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. sep. 2011

U delu Srbije bez Interneta zabeležen porast produktivnosti od 200%

Nestanak Interneta povećao bruto dohodak u Srbiji

BEOGRAD, 29. septembar 2011, (Njuz) – Prekid optičkih kablova za vreme radova na Gazeli, koji je prouzrokovao nestanak Interneta u većem delu Srbije, kao rezultat imao je povećanje produktivnosti u zemlji za oko 200 procenata, kao i porast bruto nacionalnog dohotka od oko jedan odsto za samo jedan dan, saznaje Njuz.

– Hteo sam da se, već pre doručka, nakačim na Fejsbuk i gledam slike nepoznatih ljudi, pročitam vesti iz zemlje i zabavim se na mojim omiljenim humorističkim sajtovima poput Njuza i RTS-a. Međutim, pošto nije bilo Interneta, morao sam da radim nešto drugo – popravio sam šporet, frižider i veš mašinu koji rade pokvareni već godinama i troše mi enormnu količinu struje. Zahvaljujući nestanku neta sam sada napravio uštedu od oko sto evra mesečno – tvrdi Slaviša Mikić iz Čačka, koji je samo jedan od hiljada građana pogođenih nestankom Interneta i primoranih da rade nešto korisno.

– Kada sam sela za kompjuter i videla da nema Interneta, morala sam da drugačije da organizujem svoje vreme i, umesto da ceo dan blejim na twitteru, spremila sam i položila tri ispita koji su mi nedostajali da bih konačno završila fakultet. Sada ću dobiti povišicu u firmi od 20 odsto – navodi Ivana Mihajlović, diplomirana pravnica iz Kragujevca.

Prema istraživanju naučnoh instituta u Sremskoj Kamenici, u stvari koje je korisnije raditi nego biti na Internetu spadaju i: košenje livade, igranje fudbala sa prijateljima, jurenje veverica po parku, kao i drogiranje heroinom po haustorima.

Jednodnevni prekid Interneta je prouzrokovao i povećan broj izleta u parkovima i kafićima, smanjenje broja brakorazvodnih parnica, kao i veći broj neželjenih trudnoća.

Viktor Marković

 1. GameR kaže:

  hehehe :)
  vala tacno, daj ugasite net makar na jedan dan da i ja popravim ovaj moj bojler da se ne tusiram hladnom vodom vise… a i zima ce, nije vise ni preporucljivo… :-p

 2. himalajac kaže:

  e ovo za nezeljene trudnoce vam neverujem!

 3. Jan kaže:

  Evo ja sam pokosio celu baštu a ako ovo dobro stanje potraje potkresaću i suve grane na drveću , pa verovatno i izađem među ljude na neki koncert .

 4. Mladen kaže:

  Viktor Markovic kralj!!!!

 5. brljavko kaže:

  živa istina.još kad bi nestalo i mobilnih telefona.eee

 6. celtic kaže:

  Ako tako nastavite, kupaću se svakodnevno i postati predsjednik.

 7. Gagi kaže:

  o чему ти то, мајке ти? Какве везе има са темом?

 8. himalajac kaže:

  ma to on samo konstantuje….izjava za novine

 9. Dusan kaže:

  humorističkim sajtovima poput Njuza i RTS
  :DDD

 10. pa kaže:

  Totalno off topic, ali kako to da ni vi ni reci o occupy Wall street?
  https://occupywallst.org/

  1. wwwlado kaže:

   Uredništvo :
   Pa policija nam pregledala sve poruke preko interneta , prisluškivala telefone i svakome otkrila po nešto (a kako je svaki Srbin morao nešto skriviti tako i mi )
   Vaha se dopisivao sa starom djevojkom ,ako žena sazna nema ga nigdje .
   Šećko je prepisao na ispitu ,ako mu ponište diplomu potono je , a dao je mito za bolovanje doktorima .
   Oblin stari dobio stan preko veze ,ako ga izbace na ulicu , šta dalje , a zet mu otišao u Ameriku , a nije nešto popunio kako treba u upitniku .
   Kocko zapali američku cigaru po nekada , .
   Ćoško koristi usluge prostitutkih , naravno ilegalno , a zaposlio se preko veze pa bi i Teča mogao da odleti .
   I šta smo mogli mi napišemo članak o volstritu , a oni posalju dokumentaciju (kopija naravno ) i Tekst “Svi su isti , gledaj TUrsku seriju “

 11. jututunac kaže:

  Odlicno. A jel placanje viska rada ide preko Paypal-a?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *