Dete se uspešno obrazovalo ispred automobila
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

01. aug. 2015

U koloni na autoputu Beograd Niš rođeno dete, završilo osnovnu, srednju i fakultet

SMEDEREVO. 1. avgust 2015, (Njuz) – Dete rođeno na autoputu Beograd-Niš kod isključenja za Smederevo uspešno je završilo svoje školovanje, nakon što je u koloni završilo osnovnu, srednju školu i saobraćajni fakultet, javljaju izvori sa lica mesta.

Svedoci kažu da je dete osnovnu i srednju školu završilo sa svim peticama za vreme provedeno u koloni koja se formirala zbog radova na putu Beograd-Niš.

Roditelji Stevana Karanovića kažu da su presrećni što je dete izraslo u mladog čoveka i završilo školovanje i u vanrednim okolnostima nastalim zbog radova na deonici kod petlje Umčari.

– I mi smo, kao i većina ostalih roditelja u koloni, odlučili da dete ne šaljemo u školu, već da pribegnemo alternativnom načinu obrazovanja a to je školovanje kod kola. Stevan je za vreme svog odrastanja upoznao mnoge krajeve naše zemlje, kao što su na primer Grocka, isključenja za kružni put, rampa kod Bubanj potoka, a evo nadamo se da će uskoro videti i isključenje za Mladenovac – kažu roditelji Dragan i Marija Karanović.

Stručnjaci procenjuju da su se u koloni već izmenile dve generacije starosedelaca.

– Najstariji urođenici ove kolone se više i ne sećaju kada su krenuli na put i kuda su pošli. Mnogi među njima veruju da je kolonu stvorilo neko besmrtno biće i da je njihov svetovni zadatak da mile jedni za drugima a da će njihova duhovna nagrada biti to kada ugledaju kapije naplatne rampe gde ih čeka mitsko biće koje će podići rampu kada mu predaju barkod zapis na putnoj kartici – kaže naš najpoznatiji istraživač života u saobraćajnim gužvama Ratko Božović.

U međuvremenu, broj stanovnika kolone na autoputu Beograd – Niš svakodnevno raste, i očekuje se da će kolona uskoro dobiti status opštine, kako bi se ljudima koji tu borave olakšale administrativne procedure.

Viktor Marković

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Niste spimenuli da mu je vladinim vazduplohovom dostavljen premijerov vaucer za letovanje u Srbiji. I sretnim roditeljima takodje, pa je porodica presrecna i kaze da se sav napor isplatio.

 2. ariela kaže:

  A eto ako vec nije stiglo na sahranu dedi i babi joj su cekajuci da ga zagrle u Nisu ostareli i pomrli, stiglo je na desetogod. Pomen. ..pa nije lose ide polako kolona…

 3. Miletov drug kaže:

  Da li je gospođa Marija već blla u drugom stanju kad su se zaustavili u koloni ili je gospodin Dragan “iskoristio priliku”?

 4. voya montoya kaže:

  Evri koridor iz roud tu hell…You asked for it!

 5. vladika valjevSki kaže:

  Naša mlada kaluđerica Cica je diplomirala tokom rođenja u novookrečenom porodilištu Trstenika, tamo gde pedofili ne mogu da se zaposle vo imja kumova, ortaka i svaštara.
  Po obećanju našeg ministra od 4 odsto naša diplomirana kaluđerica je krenula ljucki u Švecku od Baltičkog Štokolma do Severnog mora u Goteborg da turistički izviđa malo, da uči švecki jezik i da se bez znanja srkog jezika zaposli za 4.500 evra neto i mesečno.
  Prošle nedelje 26. jula naša diplomirana kaluđerica Cica je u Goteborgu proslavila i ArHanđelovDan, pa onako turistički potrošila 4.500 evra, a prokloti Vikinzi su joj naplatili i 46 odsto poreza na potrošnju.
  Jutros se suvih perja i mokrih čizmica preko bodljikavih žica Horgoša naša diplomirana kaluđerica Cica vratila u Trstenik.

  1. vladika valjevSki kaže:

   “Göteborg (on the river Göta älv) – Swedish city embarks on 6-hour workday experiment.”
   Goeteborg – ovaj mali švedski grad od jedva 600.000 stanovnika je od 1. januara ove godine uplovio u šestočasovnu eksperimentaciju radnoga dana, što u sedmici od 5 radnih dana čini samo 30 radnih sati za mesečni poprečni presek (ili prosek od jedva nekih 4.500 € neto).
   Produtikvnost odmorenih mozgova i tela glupih Šveđana je u državnim ustanovama i privatnim firmama od 1. janura 2015. skočila za 25%. SrBska Vlada nije htela ni da me čuje, a visoko diplomirani srBski novinari su mi već u januaru zabranili da širim istinu po zemlji naprednjačkog lidera u regionu.
   P.S. – Kuj ne vole švecku zimu, jednostavno prepliva Baltik i bega u Roccia.

   1. vladika valjevSki kaže:

    “Music is silenced, the dark descending slowly…”
    Zapnem ti ja neki dan, pa ‘nako skromno i nediplomirano hodam po srBski po nekom novootkrivenom ostrvcu, samo 18.000 km niže od Srbije, i na puteljku niže od ostrva sretnem diplomiranog Srbu iz Švecke, imaoca žirafa, te brojnih ovaca i koza od Serbije.
    – Ma lako je tebi seljačkom svešteniku da odje na godišnjem odmoru, dje si svima poznat, zboriš tamo neki njihov zatucani jezik, a ja već 30 godina učim švecki jezik i izvozim magareći sir od Serbije – objasni mi Dorćolaš sa Čukarice, i nastavi da hoda.
    Hallelujah !!!

 6. vox kaže:

  A vojska, bre? Je li završio i kadrovski rok u jna?

  1. Vucko kaže:

   Jeste – motorizovana brigada :)

 7. Sale kaže:

  Jako lepa vest, ali ima i tuznih. Juce je jedan gradjanin kolone preminuo prirodnom smrcu u 73. godini zivota. Po sopstvenoj zelji sahranjen je na rodnoj grudi, kod iskljucenja Mali Pozarevac.

  1. vladika valjevSki kaže:

   Diplomiram ja nekog jutra onako trezno i trezveno u nekoj kanti od auta, kako li se zvade, ah, moj “srBski fiJat”, i udarim u neki tvrđi brest kraj sela Brestova, a mantija mi se nakači na najvišoj grani.
   Dolaze dva anđela i pitaju gde želim da me sahrane?
   – Spalite me bilo gde, po mogućnosti daleko od Srbije – gunđam ja, pa se konačno se otreznim, i sada štedim jer želim da investiram u novi “srBski fiJat”.

 8. Suhi Kruho kaže:

  Diplomirana putovanja ?
  Poklon od srpskog brata tursko-avganskog porekla:
  Chaiyya Chaiyya
  https://www.youtube.com/watch?v=-_2gW3zwMMQ

  .
  ???

 9. Petar kaže:

  Одавно се нисам оволико смејао. Не знам шта бих рекао типу који је ово писао: “Свака част царе!” или “Јел се дрогираш, синко!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *