nazad na vrh

U koloni na autoputu Beograd Niš rođeno dete, završilo osnovnu, srednju i fakultet

Dete se uspešno obrazovalo ispred automobila

SMEDEREVO. 1. avgust 2015, (Njuz) – Dete rođeno na autoputu Beograd-Niš kod isključenja za Smederevo uspešno je završilo svoje školovanje, nakon što je u koloni završilo osnovnu, srednju školu i saobraćajni fakultet, javljaju izvori sa lica mesta.

Svedoci kažu da je dete osnovnu i srednju školu završilo sa svim peticama za vreme provedeno u koloni koja se formirala zbog radova na putu Beograd-Niš.

Roditelji Stevana Karanovića kažu da su presrećni što je dete izraslo u mladog čoveka i završilo školovanje i u vanrednim okolnostima nastalim zbog radova na deonici kod petlje Umčari.

– I mi smo, kao i većina ostalih roditelja u koloni, odlučili da dete ne šaljemo u školu, već da pribegnemo alternativnom načinu obrazovanja a to je školovanje kod kola. Stevan je za vreme svog odrastanja upoznao mnoge krajeve naše zemlje, kao što su na primer Grocka, isključenja za kružni put, rampa kod Bubanj potoka, a evo nadamo se da će uskoro videti i isključenje za Mladenovac – kažu roditelji Dragan i Marija Karanović.

Stručnjaci procenjuju da su se u koloni već izmenile dve generacije starosedelaca.

– Najstariji urođenici ove kolone se više i ne sećaju kada su krenuli na put i kuda su pošli. Mnogi među njima veruju da je kolonu stvorilo neko besmrtno biće i da je njihov svetovni zadatak da mile jedni za drugima a da će njihova duhovna nagrada biti to kada ugledaju kapije naplatne rampe gde ih čeka mitsko biće koje će podići rampu kada mu predaju barkod zapis na putnoj kartici – kaže naš najpoznatiji istraživač života u saobraćajnim gužvama Ratko Božović.

U međuvremenu, broj stanovnika kolone na autoputu Beograd – Niš svakodnevno raste, i očekuje se da će kolona uskoro dobiti status opštine, kako bi se ljudima koji tu borave olakšale administrativne procedure.

Viktor Marković

 1. Niste spimenuli da mu je vladinim vazduplohovom dostavljen premijerov vaucer za letovanje u Srbiji. I sretnim roditeljima takodje, pa je porodica presrecna i kaze da se sav napor isplatio.

 2. A eto ako vec nije stiglo na sahranu dedi i babi joj su cekajuci da ga zagrle u Nisu ostareli i pomrli, stiglo je na desetogod. Pomen. ..pa nije lose ide polako kolona…

 3. Da li je gospođa Marija već blla u drugom stanju kad su se zaustavili u koloni ili je gospodin Dragan “iskoristio priliku”?

 4. Evri koridor iz roud tu hell…You asked for it!

 5. Naša mlada kaluđerica Cica je diplomirala tokom rođenja u novookrečenom porodilištu Trstenika, tamo gde pedofili ne mogu da se zaposle vo imja kumova, ortaka i svaštara.
  Po obećanju našeg ministra od 4 odsto naša diplomirana kaluđerica je krenula ljucki u Švecku od Baltičkog Štokolma do Severnog mora u Goteborg da turistički izviđa malo, da uči švecki jezik i da se bez znanja srkog jezika zaposli za 4.500 evra neto i mesečno.
  Prošle nedelje 26. jula naša diplomirana kaluđerica Cica je u Goteborgu proslavila i ArHanđelovDan, pa onako turistički potrošila 4.500 evra, a prokloti Vikinzi su joj naplatili i 46 odsto poreza na potrošnju.
  Jutros se suvih perja i mokrih čizmica preko bodljikavih žica Horgoša naša diplomirana kaluđerica Cica vratila u Trstenik.

  • “Göteborg (on the river Göta älv) – Swedish city embarks on 6-hour workday experiment.”
   Goeteborg – ovaj mali švedski grad od jedva 600.000 stanovnika je od 1. januara ove godine uplovio u šestočasovnu eksperimentaciju radnoga dana, što u sedmici od 5 radnih dana čini samo 30 radnih sati za mesečni poprečni presek (ili prosek od jedva nekih 4.500 € neto).
   Produtikvnost odmorenih mozgova i tela glupih Šveđana je u državnim ustanovama i privatnim firmama od 1. janura 2015. skočila za 25%. SrBska Vlada nije htela ni da me čuje, a visoko diplomirani srBski novinari su mi već u januaru zabranili da širim istinu po zemlji naprednjačkog lidera u regionu.
   P.S. – Kuj ne vole švecku zimu, jednostavno prepliva Baltik i bega u Roccia.

   • “Music is silenced, the dark descending slowly…”
    Zapnem ti ja neki dan, pa ‘nako skromno i nediplomirano hodam po srBski po nekom novootkrivenom ostrvcu, samo 18.000 km niže od Srbije, i na puteljku niže od ostrva sretnem diplomiranog Srbu iz Švecke, imaoca žirafa, te brojnih ovaca i koza od Serbije.
    – Ma lako je tebi seljačkom svešteniku da odje na godišnjem odmoru, dje si svima poznat, zboriš tamo neki njihov zatucani jezik, a ja već 30 godina učim švecki jezik i izvozim magareći sir od Serbije – objasni mi Dorćolaš sa Čukarice, i nastavi da hoda.
    Hallelujah !!!

 6. A vojska, bre? Je li završio i kadrovski rok u jna?

 7. Jako lepa vest, ali ima i tuznih. Juce je jedan gradjanin kolone preminuo prirodnom smrcu u 73. godini zivota. Po sopstvenoj zelji sahranjen je na rodnoj grudi, kod iskljucenja Mali Pozarevac.

  • Diplomiram ja nekog jutra onako trezno i trezveno u nekoj kanti od auta, kako li se zvade, ah, moj “srBski fiJat”, i udarim u neki tvrđi brest kraj sela Brestova, a mantija mi se nakači na najvišoj grani.
   Dolaze dva anđela i pitaju gde želim da me sahrane?
   – Spalite me bilo gde, po mogućnosti daleko od Srbije – gunđam ja, pa se konačno se otreznim, i sada štedim jer želim da investiram u novi “srBski fiJat”.

 8. Diplomirana putovanja ?
  Poklon od srpskog brata tursko-avganskog porekla:
  Chaiyya Chaiyya
  https://www.youtube.com/watch?v=-_2gW3zwMMQ

  .
  ???

 9. Одавно се нисам оволико смејао. Не знам шта бих рекао типу који је ово писао: “Свака част царе!” или “Јел се дрогираш, синко!”

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix