Mladi će u narednih 420 dana biti onemogućeni u sastajanju na Trgu republike
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

27. aug. 2018

U narednih 420 dana spomenik konju se pomera na Trg Nikole Pašića da bi mladi imali gde da se nalaze

BEOGRAD, 27. avgust 2018, (Njuz) – Rekonstrukcija Trga republike koja će trajati 420 dana onemogućila je nalaženje mladih kod konja i time stvorila dodatne probleme sa natalitetom u zemlji, saznaje Njuz.

Gradske vlasti su hitno pristupile rešavanju ovog problema i pomerile spomenik konju na Trg Nikole Pašića, gde će i ostati u narednih 420 dana. Nakon toga biće vraćen na njegovo originalno mesto kod konja, javljaju pouzdani izvori sa lokala.

– Blokada Trga republike znači blokadu konja a blokada konja znači blokadu dejtinga, a blokada dejtinga znači blokadu rasta broja novorođenih. To je potencijalno ozbiljan problem za naš grad i gradske vlasti su mu tako i pristupile, kaže menadžer gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Kako se saznaje sa lica mesta, mladi kojima je ovo jedino mesto za nalaženje i početak dejta su u prethodnih nekoliko dana bili u potpunom haosu.

– Lutao sam okolo u potrazi za devojkom koju sam svajpovao na tinderu u pokušaju da priđem konju, ali nisam uspeo Usput sam video još barem petnaestak mojih vršnjaka koji su pokušavali da dođu do svojih dejtova i potencijalne večere, bioskopa i ako bog da snošaja, kaže jedan od mladih. – Sada je već situacija drugačija i ponovo imamo gde da se nađemo. Bitno je da sam spomenik nije oštećen u transportu i da ono po čemu je spomenik najprepoznatljiiji, dakle konj, i dalje tu, kaže ovaj omladinac.

Kako se nezvanično saznaje, gradska vlast je ohrabrena ovim uspehom, došla na ideju da širom Beograda postavi još 54 spomenika konju u cilju povećanja nataliteta.

Viktor Marković

  1. Zoran Mitrović kaže:

    Pošto će taj konj sa Trga da odgalopira u nepoznatom pravcu, mladima predlažem da buduće sastanke organizuju kod druga dva konja – kod Doma narodne skupštine. Te konje odatle je malo teže pomeriti!

  2. voya montoya kaže:

    Sve radi konjickog sporta…!!! Konji koji ponovo jure,treba tradicionalno da se nadju u Ljubicevu…a ne u Guci…ili na Beer festu….Dakle,obnovimo tradiciju…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *