Za sve pacijente je zajedničko da su u dužem vremenskom periodu bili izloženi Vučiću
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

02. feb. 2016

U prethodna 24 sata zabeleženo više slučajeva predoziranja Vučićem

CELA SRBIJA, 2. februar 2016, (Njuz) – Širom Srbije je u prethodna 24 sata zabeleženo čak 17 slučajeva predoziranja Vučićem usled prekomerne upotrebe, a stručnjaci upozoravaju da u narednom periodu preti epidemija ove pojave.

Kako navode u Institutu za analizu uticaja alternativnih droga u političkom marketingu iz Sremske Kamenice, za sada još nije utvrđeno kako je tačno dovelo do trovanja nesrećnih građana, ali je svima njima zajedničko da su celog dana bili izloženi medijskim sadržajima u kojima je preovladavao Vučić, pa istraživanja idu u tom pravcu.

– Simptomi su strahovit pad imuniteta, povišena temperatura, buncanje u kojem jasno može da se razazna samo sintagma „Po prvi put u modernoj istoriji“, razdražljivost i agresivnost pacijenata kada se pomenu reči „reforme“ i „suficit“, ali i čudne halucinacije u kojima se sve sastoji od maketa. One na pacijente deluju dezinhibitorno, tako da oni tada iz sebe izbacuju velike količine ljutnje koja je očigledno akumulirana u dužem vremenskom periodu – navodi direktor Instituta Jovan Lukić.

Prema njegovim rečima, građani bi trebalo da izbegavaju preteranu konzumaciju Vučića.

– I sa najzdravijim stvarima ako preterate, biće vam loše, a kamoli sa Vučićem. Zato budite umereni i Vučića konzumirajte najviše jednom dnevno, a ako ste u prilici, najbolje bi bilo jednom u nedelju dana. To je optimalna količina Vučića koja ne može da naškodi psihofizičkom sistemu čoveka – upozorio je Lukić.

Apelu se pridružila i doktorka Nada Macura, koja je i sama nedavno bila direktno izložena Vučiću.

– Iz sopstvenog iskustva mogu da kažem da svako izlaganju Vučiću duže od dva sata dnevno može dovesti do predoziranja. Zato je neophodna striktna umerenost, uz obaveznu konzumaciju što više tečnosti i slojevitu garderobu koje se lako i brzo možete osloboditi – zaključila je Macura.

Nenad Milosavljević

 1. voya montoya kaže:

  Ja sam se te napasti oslobodio.Ovaj virus je Srbijom harao i 1987.tzv.slobo-slobo virus,te sam imun.Ovo je mutirani virus slobo-slobo,ali su istog porekla i dijagnostičke slike.Prvo dijareja,teška mučnina,opšta nemoć a lek je pokop

 2. Ja sam kaže:

  Posledice predoziranja su:
  -pad nataliteta
  -iseljavanje
  -sunovrat prihoda
  -unistenje privrede
  -smanjenje teritorije
  -povecana potrosnja kreca
  -duplirana proizvodnja makaza i crvenih traka
  …….

  Jedini lek je nezaokruziti broj 1 na sledecem ,,sistematskom pregledu”, krajem aprila.

 3. milan (nisam odavde) kaže:

  Za izlecenje je korisno glefati CNN ili BBC koji za njega ne znaju, ili oni koji misle da se sa ekrana moze nesto i naucit mogu da gledaju diskaveri kanal na kome ga jos nisu pronasli ili histori kanal (al ne posle aprila, jel ko zna mozda na njemu osvane). Setnje kroz prirodu pomazu, osim ako su pored neke zakorovljene pruge (nazalost dosta ih je u Srbiji) jel se moze preko noci desiti da se korov posece a On dodje da otvori prugu. U svakom slucaju nije lako al treba pokusati jer je jako kratak put od simptoma do potpunog ludila!

 4. Баш Рђа kaže:

  “Клин се клином избија”, најбоље конзумирати вести од сабајле, на сваких сат времена, шта те не убије, то те ојача. Ја сам баталио, само по неки пут га цепнем на “Њуз”-у.

 5. Рубљов kaže:

  Какав флеш, јеботе!!! Сажимање простора и времена…Сад видех Лајбница, повукао се у своју монаду, одрекао се постварености, објективације , проклео светлост, сад велича музику, чита ХЈУМА и загрижени је присталица емпиризма, ЛУДИЛО – ЧОВЕЧЕ, Пико де Мирандола вратио се мистицизму, тренутно је у бездану НИШТАВИЛА И СЛОБОДЕ, Ниче је скроз безвољан, постао је Хришћанин, верује у моћ слободе избора воље Божије да буде воља његова, њега малог и понизног да обасја вечна Светлост ТРОЈЕДИНЕ ИПОСТАСИ, ДА РОДИ У ЊЕМУ стваралчки чин слободе и истине – љубав, за коју до сада није знао…Спиноза се одрекао свог пантеистичког рационализма и окренуо се Пармениду и Тертулијану јеби га, прође дејство…а толико тога хтедох Вам испричати…

 6. folirant kaže:

  Kakva losa analiza u tekstu. Zasto je virus posatao virus. Svaki dan ustane sat vremena pre ostalih i na raspolaganju ima 25 sati dnevno. Zato vreme on zarazi nezavisno medijsko udruzenje “cevapcic”. Prvi put u istoriji, nakon Super Hika – to je poslo za rukom
  Luju -90-tih.

 7. Zoin Mihailo kaže:

  Onima koji su se predozirali Vučićem, jedan dan života se računa kao dva dana.

 8. Ime (obavezno) kaže:

  24 sata? Valjda 25! Premijer ustaje sat vremena ranije.

 9. Sp kaže:

  Amerikanci razmatraju mogućnost da kloniraju Vučića, a zatim njegove klonove ispale u jonosferu i time otpočnu novu fazu HARP projekta.

 10. Принцеза на зрну грашка kaže:

  Нажалост ово предозирање траје последњих неколико година.

 11. Manulać kaže:

  Računica 200 opština 50 tak političara to je 10000.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *