nazad na vrh

U slučaju lošeg izbornog rezultata Tadić najavio formiranje Nove nove demokratske stranke

Tadić je najavio da će ga u Novu novu demokratsku stranku pratiti najverniji kadrovi iz Nove demokratske stranke i Demokratske stranke

BEOGRAD, 27. februar 2014, (Njuz) – Predsednik Nove demokratske stranke Boris Tadić najavio je danas na konferenciji za medije da će u slučaju eventualnog neuspeha na predstojećim parlamentarnim izborima biti primoran na formiranje potpuno nove partije – Nove nove demokratske stranke.

Prema njegovim rečima, dodavanjem prefiksa “nova” nedvosmisleno je pokazao da želi da napravi diskontinutiet sa politikom koju je vodila njegova prethodna stranka.

Na pitanje novinara ko bi činio članstvo nove stranke, Tadić je iznenađeno odgovorio da bi to naravno bili njegovi najverniji kadrovi  iz Demokratske stranke, odnosno iz Nove demokratske stranke.

– Ako narod na izborima kaže da treba da menjamo naziv stranke mi ćemo to i učiniti – jasan je bio Tadićev kolega Miki Rakić.

Tadić napominje da treba učiti na greškama i da ima utisak da našem narodu nije dovoljan samo šarm, medijski nastupi, fotogeničnost i harizma.
– Naš narod je mudar, on vrednuje rezultate, a ja sam potpuno svestan da ih ne možete prevariti nekim novim kadrovskim rešenjima ili fizičkim izgledom , ali možete oštrim zaokretima u vođenju politike, a to je svakako radikalna promena naziva stranke – kategoričan je bio Tadić, koji je napomenuo da je spreman da u slučaju formiranja Nove nove demokratske stranke spreman da promeni čak i logo.

 

Nemanja Tasić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Позив да се прикључи нашој малој странци је отворен, зашто чекати дебакл…

 2. U moju čergu se to kaže Ganc Nova.

 3. Rađa se SUPER NOVA DS !

 4. rekoh ja neki dan na slican tekst da ce se tu izredjaju nove stranke sve po poredjenju…naj naj naj pa onda extra pa super pa nebeska demokratska stranka a nije iskljucena ni cela vasiona…samo novo nece biti staro trtljanje …bice bolje…zasto onda ne okace odmah bilbord “Kad na vrbi zasvrbi”…i sto rece jos neko cini mi se…”prase se ne tovi pred Bozic…do 16 ce biti takva trka u laganju kakvu stvarno svet video nije..Ako, jer to je ipak ta demokratija…

 5. Spremite se za “posmatranje”Super Nove !

 6. Uz Vučića ili glad!

  Nego, kada mozemo ocekivati vazniji debakl i
  preimenovanje u Novog Picoustog?

 7. Nacionalni pokret Judeje je prerastao u Judejski nacionalni pokret i u Judejski pokret nacionalista. Uskoro nove epizode jos novijeg Cirkusa Monti Pajtona :)

 8. treba ozbiljno pratiti Tadic i novu. ja sam primetio da je promenio cak i kosulju, a procitao sam u popularnim dnevnim novinama da je promenio i carape, pa cak i gace

 9. Čekam da nam se vrati Šešelj i kad će biti Novi Novi SNS.

 10. A izjava posle izbora biće: “Vidimo se u nekom trećem filmu”

 11. Vrlo mudro od Tadica . Cak bi se moglo reci da je to istorijska odluka koja ce se odraziti na buducnost Srbije.
  Jedino nismo procitali da li je spreman i onu belu majcu da zameni ili ne?
  Koliko sa da videti sa fotografije nema vise ni na kosi njegov prepoznatljiv tamniji Deo. Verovatno iz pridev novi se sve desava iznova.

 12. A da snimi pornić!? Kažu da to opasno podiže rejting! Inače ne znam koje bi adute mogao da izbaci taj čovek (ni za pornić nisam siguran, ali ne može ništa da izgubi).

 13. Jel’ neko provalio da je formiranje njegove stranke dil sa Vučićem da rasturi Demokratsku stranku?

 14. Osoba A: Ja sam Novi Boris Tadic!
  Osoba B: Ne, ja sam Novi Boris Tadic!
  Osoba C: Ne, ja sam Novi Boris Tadic!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix