njuz-autor

AUTOR: urednistvo

15. mar. 2020

U Srbiji proglašeno najsmešnije vanredno stanje na svetu

CELA SRBIJA, 15. mart 2020, (Njuz) – U Srbiji je večeras proglašeno najsmešnije vanredno stanje na svetu, javljaju svetski mediji.

Predsednik Vučić je na vanrednoj konferenciji za medije, suzdržavajući se od smeha, proglasio najsmešnije vanredno stanje na svetu zbog korona virusa koji je navodno opasan po zdravlje.

– Proglasio sam vanredno stanje, ali samo da znate jedva sam se suzdržao od smeha kad su mi savetnici predložili da uvedem ovu meru. Uz čašicu rakijice ipak sam se odlučio da ograničim kretanje ljudi, a posebno penzionera, ali teška srca – rekao je predsednik Vučić, suzdržavajuće se od smeha tokom čitanja saopštenja.

– Vanredno stanje se neće odnositi na žene koje su zbog estrogena zaštićene od virusa i koje i dalje mogu slobodno ići u Milano u šoping – potvrdio je predsednik koji je spremio i vic o korona virusu, ali zbog pitanja novinara nije stigao da ga ispriča.

Vučić se na kraju konferencije namerno rukovao sa svim saradnicima i ministrima pokazujući koliko je cela ova priča o virusu najsmešnija na svetu.

Miroslav Vujović

Mirko Đukić

 1. scoby kaže:

  Još jednom su unapređeni šešeljoidi uspeli da budu smešniji od vaše vesti. Snimak koji je procurio sa proglašenja vanrednog stanja večeras u Palati Federacije to ilustruje, kad se šešeljoidi grle i ljube u obraze junačke.

 2. voya montoya kaže:

  Doduse , ni poslanica Patrijarha ne zaostaje…!!
  Ko bese onaj …sto je predvideo, da prica, ipak ima tuzan kraj…??

 3. Aleksanadr Sobic kaže:

  Penzioneri koji budu tumarali po gradi dok je vandredno stanje bice sankcionisani od strane mup-a tako sto ce im biti oduzeto pravo za glasanje na narednim izborima.

 4. Le100 kaže:

  Šalu na stranu, Kokeza je ozbiljno shvatio priču o Milanu.

 5. milan (nisam odavde) kaže:

  Ne treba se čuditi. Najsmješniji virus zaslužuje najsmešniju odbranu. Uostalom mère zasnovane na znanju i adekvatnoj organizaciji, naprednjaci nisu u stanju ni da osmisle, ni da sprovedu ni da kontrolišu!

 6. Za Solomona kaže:

  Šalu na stranu, da prođe vanredno stanje 😁

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *