njuz-autor

AUTOR: urednistvo

07. jun. 2021

U stanu Aleksandra Jovičića pronađeno 350 000 Đilasa

– Prilikom pretresa stana predsednika opštine Palilula Aleksandra Jovičića policija je otkrila 350 000 Đilasa, saznaje Njuz. Jovičić, istaknuti član Srpske napredne stranke, osumnjičen je zbog korupcije i trenutno se nalazi u pritvoru.

– Policija već duže vreme prikuplja dokaze o ovom slučaju. Čim smo dobili nalog tužilaštva, stupili smo u akciju, izvršili pretres i priveli osumnjičene – kaže naš izvor iz MUP-a – Bili smo uvereni da imamo čvrst slučaj, ali niko nije očekivao da ćemo dokaze pronaći tako lako. U sefu smo, pored inkriminišućih dokumenata, na jednoj gomili pronašli 350 000 Đilasa koji definitivno povezuju Jovičića sa korupcijom i kriminalom. Ubeđen sam da je pred tužilaštvom i sudom sad lak posao i da će osuđujuća presuda biti neminovna. Otkud Jovičiću toliki Đilasi ako je pošteno radio svoj posao – zapitao se on.

Ministar policije Aleksandar Vulin pohvalio je rad državnih organa u ovom slučaju i naglasio veliku ulogu koju je u njemu imao predsednik Aleksandar Vučić.

– Ovo je samo još jedan dokaz da nema nedodirljivih i da neće biti povlašćenih u borbi države protiv korupcije. Sama činjenica da je Jovičić držao 350 000 Đilasa u svom stanu pokazuje koliko je bio bahat i ubeđen da ga članstvo u SNS-u štiti od državnih organa – ističe Vulin. – Njegova odbrana je smešna. Ko još može da poveruje da je tolike Đilase dobio kao svadbeni poklon? Da je rekao da mu ih je pozajmila rodbina iz inostranstva, recimo neka bogata tetka, na primer, iz Kanade, pa da mu poverujemo – rekao je Vulin i nastavio – Bez podrške predsednika Vučića, ovakav udar na korupciju ne bi bio moguć. Nijedan predsednik se na ovakav način nije borio protiv korupcije u redovima svoje stranke – zaključio je Vulin i dodao da se ne mogu praviti paralele sa slučajem Gorana Kneževića koji je uhapšen u vreme vlasti Demokrastke stranke jer je Knežević nevinost dokazao prelaskom u SNS, a Jovičić to ne može da uradi.

Bojan Savić

  1. Milan (nisam odavde) kaže:

    Siroti Đilas. Ode na Mauricijus, pronadju ga, kafa u Trstu, slikaju ga, sakrije se u stanu na Paliluli, opet ga pronadju. Postaje sve jasnije i jasnije da je Đilas najveći i jedini problem zlatnog doba Srbije!

  2. Mile kuric kaže:

    Ha ha ha.Smesni ste kao Kesic i Ivanovic zajedno.Dno dna.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *