njuz-autor

AUTOR: urednistvo

29. mar. 2012

U sudaru tri tramvaja nije učestvovao “španac”

Građani odahnuli kada su shvatili da je reč o običnim starim tramvajima

BEOGRAD 29. mart 2012, (Njuz) – U lančanom sudaru tri tramvaja koji se juče dogodio oko devet sati kod Pravnog fakulteta nije učestvovao čuveni “španac”.

U dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća “Beograd” potvrdili su za Njuz da su se sudarili tramvaji na liniji 2, 7 i “švajcarac” na liniji 12.

– Čim smo čuli da je došlo do sudara tri tramvaja, odmah smo se uplašili da je među njima i “španac”. Ekipe GSP-a i saobraćajne policije brzo su došle na lice mesta, ali novog španskog tramvaja KAF, na sreću, među učesnicima sudara nije bilo – kažu u dispečerskoj službi.

Očevici kažu da je u prvom trenutku izgledalo kao da će se desiti velika tragedija.

– Išla sam na fakultet, kad sam začula šrkipu kočnica, zvonjenje i nekoliko prasaka. Okrenula sam se i videla tri tramvaja jedan do drugog. Poslednji je bilo crveno bele boje, ali pošto nisam bila baš blizu pomislila sam da se radi o novom španskom tramvaju. Potrčala sam prem mestu sudara. Kada sam stigla, videla sam da se, Bogu hvala, ipak radi o nekim običnim starim tramvajima – priča ovo studentkinja Ivana Antić.

Kako je saobraćajna policija kao jedan od mogućuh uzroka sudara navela nepažnju vozača, iz Gradske uprave su saopštili da građani nemaju razloga za brigu za “španca”.

– Vozači koji se nalaze za upravljačima novih španskih tramvaja prolaze posebnu obuku. Pažljivo se biraju i moglo bi se reći da su oni najbolji od najboljih – navodi se u saopštenju.

Bane Grković

 1. Arsa kaže:

  Јао, како се Ивана само брижно забринула за шпански трамвај. Али, срећом, добро је, није то био он већ нека шклопоција. Јао, драга Ивана, сви смо одахнули заједно са тобом.
  Аутор чланка = велики цар :-)

  1. celtic kaže:

   Ivana se brižno zabrinula=pleonazam (Но хард филингз).

 2. raskoljnikov kaže:

  Da je bio španac, čulo bi se narikanje validatora.

  1. Nataša kaže:

   Zar je ostao jos neki preziveli validator u spanskim tramvajima? :)

 3. kukurek kaže:

  Juce sam prvi put usao u njega i nisam mogao da verujem koliko ima prostora unutra,slikao sam se da pokazem tetki sa Karabume,odusevice se gde sam bio.Presrecan sam sto je Spanac ne povredjen a za ove druge tramvaje mi se bas fucka.

 4. srdjan kaže:

  Zar Zikica Jovanovic josh pravi sranja po Srbiji?

  1. celtic kaže:

   Da, posthumno….

 5. ariela kaže:

  Ma Spanac je cudo savremene tehnologije ..ove ostale kotrljajuce konzerve ce se pokokati izmedju sebe…a krajnje je vreme i bilo..

 6. Pera kaže:

  Ja sam cuo da je spanac u to vreme imao zakazan sudar sa jednim taksijem…

  1. celtic kaže:

   Osobno znadem da je stanoviti Španjolac obitavao tutekarce onomad sporadično, nego već dapače uzgred budi rečeno ;-)

 7. немања kaže:

  И опет ће да оптуже јадне возаче, а у 90% градског превоза кочион систем уопште није исправан….

 8. Živadinka kaže:

  Pa ovo je totalno nebitna vest. U sudaru nije niko povredjen, ne daj bože poginuo, a ni španac nije učestvovao. Dobro bar je bio udaren neki stranac, pa makar i švajcarac koji je sigurno star nekoliko decenija

 9. J3vr3m kaže:

  Autor teksta je car :)

 10. uskok kaže:

  Spanac je bio kontroli organ iz agencije za sinska vozila.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *