njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

24. dec. 2013

U Zemunu otvoreni “trenerka friendly” restorani

Odluka koja će olakšati živote mnogim Zemuncima

ZEMUN, 24. decembar 2013, (Njuz) – Stanovnici Zemuna više ne moraju da ostavljaju svoje trenerke kod kuće kada krenu u restoran ili kafanu jer su vlasnici ugostiteljskih objekata koji se nalaze na teritoriji ovog grada odlučili da otvore svoja vrata svim gostima koji su obučeni u trenerke.

Do sada se 26 lokala uvrstilo u takozvane “trenerka friendly” restorane, a očekuje se da će se taj broj znatno uvećati zbog specifičnih navika Zemunaca kada je u pitanju dres kod.

– Veliko je olakšanje kada znate da možete da odete na ručak ili večeru u trenerci bez razmišljanja da li će biti komentara na vaše oblačenje. I pre ove odluke sam ulazio u neke restorane u trenerci, ali reakcije gostiju i osoblja nisu bile uvek pozitivne pa je neminovno dolazilo do incidenata – izjavio je za Njuz Milan Kovačević Kovač (33).

Njegov sugrađanin Mladen Grbović Grba kaže da će ova odluka olakšati svakodnevni život mnogih Zemunaca.

– Konačno da neko počne da vodi računa o potrebama i navikama redovnih gostiju. Bilo je kranje vreme da neko donese odluku da u restorane možete da dolazite obučeni kao sav normalan svet – rekao je Grba.

Kako Njuz nezvanično saznaje i vlasnici brojnih beogradskih splavova i noćnih klubova su rešili da svoje usluge prilagode potrebama redovnih gostiju pa će uskoro na njihovim vratima stajati oznaka da je reč o utoka friendly lokalima.

Soko Sokolović

 1. Ja sam kaže:

  A ša je sa parastosima i krštenjima?

  1. p0o9u kaže:

   Ceka se sednica Sabora pa da se donese odluka :D

 2. Slavisha kaže:

  – Kako ćeš prepoznati mladoženju na zemunskoj svadbi?
  – Pa, ima najlepšu trenerku!

 3. Zoin Mihailo kaže:

  Od nove godine bi poslanici koji onog dana kada neće da rade, a ipak dođu na posao, trebalo da obuku trenerke. Time će onima koji dolaze u odelima i suknjama pokazali da na njih mogu da računaju samo ako u bifeu treba nešto popiti. Prema tome, u skupštinskom restoranu bi za ove poslanike u trenerkama bilo posebno obeleženo mesto za sedenje, pijanje i ostale radnje. Ako je frendli neko mesto u gradu, onda to treba da bude Skupštuna.

 4. ljilja kaže:

  Ispravka teksta: Milan Kovačević Vačko

 5. zoranp kaže:

  kad se završi kineski most na dunavu zemun menja ime u borča 5

 6. Vladimir Lazić kaže:

  Nema šta Soko, jači si od Soko Štarka

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.