njuz-autor

AUTOR: urednistvo

22. jan. 2013

Ubijenog talibana drugari zezaju što ga je ubio princ Hari

Ubijeni talibani zezaju svog druga što ga nije ubio neki "pravi" vojnik

PAKAO, 22. januar 2013, (Njuz) – Talibanskog vojnika Abdula Salama Ahmadulaha, kojeg je prošle godine hicem iz helikoptera ubio britanski princ Hari, drugari već mesecima zezaju što ga je, od toliko “pravih” američkih i britanskih vojnika, ubio baš princ Hari, piše The Global Edition.

Adbul kaže da mu se njegovi prijatelji nisu podsmevali tokom prvih nekoliko nedelja od njegove pogibije, ali su počeli čim se pročulo ko se nalazio u helikopteru koji je ispalio fatalnu raketu.

– Taman su me u poslednje vreme malo manje zezali, kada je ceo svet objavio juče ovu priču o princu Hariju, pa su postali nesnosni – otkriva Abdul i kaže da je u podsmevanju njemu najbrutalniji njegov drugar Malavi, kojeg je u predgrađu Kabula pre tri meseca izrešetao jedan marinac iz Alabame.

– “Zamisli, ubije te lik koji igra polo”, više puta mi je rekao Malavi – otkriva ovaj ubijeni Taliban – Ili, “zamisli pogodi te čovek čiji je golo dupe video ceo svet”.

Abdul otkriva da gde god da se pojavi, svi počnu da se smeju i govore da se pazi da ga neki princ ne pogodi šoljicom čaja u glavu.

– Taman sam pomislio da će drugar Naim da me uteši, jer mi je, ozbiljnim glasom, rekao da to nije toliko strašno. Onda je krenuo da vrišti od smeha i dodao da je moglo da bude i gore, da me ubije britanska kraljica.

– Ubiću se ako ovako nastave – preti Abdul.

Marko Dražić

 1. Polovni Buntovnik kaže:

  Princu Hariju će suditi u Hagu.

 2. Malo ja sam kaže:

  ,,Kakva bi to tek rugobno ruzna smrt bila da te je zakacio rafal princa Carlsa”.
  Tesi ga Dajana.

 3. Džoni kaže:

  Vidi se da su ovi Talibani zatucani građani trećeg sveta, trebalo bi da su ponosni što ih je odstrelio jedan plemić a ne neki anonimus.

 4. Miki kaže:

  “Đe god sam bio, svud sam poginuo”
  Abdul Salam Ahmadulah

 5. čika lo kaže:

  Nije pakao, nego džehenem. A postavlja se još jedno religiozno pitanje: da li ta smrt, iako je vredna podsmeha, potpada pod džihad, tj da li se računa da je poginuo braneći Islam. Ako je tako, bogami, sleduju mu rajske device (hurije, čini mi se) i još mnogo što šta. Da sam na njegovom mestu, mogao bi slobodno da me zeza ko hoće i koliko hoće….

  1. Malo ja sam kaže:

   Komentari su original nasi.

 6. misha kaže:

  Ма само опуштено. И његову маму, Принцезу Дајану је убио Доди Ел Фаед, и доста су је зезали због тога. И он сад као враћа мило за драго.

  1. Stanarević kaže:

   Ubio je od … kako se ono kaže?

 7. ApSOLuT kaže:

  “Ej odkad me je ubio, srece nisam iiimaoo!” >
  Abdul Salam Ahmadulah

 8. zexx kaže:

  To nije princ!
  Gledao sam mnogo filmova o princevima i oni uvek spasavaju princezu i kraljevstvo od zmajeva,a ne voze se hlikopterom i raketama ubijaju Talibane.
  Pre nego napises tekst,malko se obrazuj Marko!
  Ovo je gnusan i podmukao napad na cast i obraz jednog princa.

 9. Tagore kaže:

  ”Princ Harry verovatno ima poveći mentalni problèm. Visokom tehnologijom naoružani pripadnici iz 49 zemalja nisu uspeli da me ubiju, a Princ Harry veruje da je rat video igrica” – na jučerašnji dan piše ubijeni Abdula Salam Ahmadulah paštunske nacionalnosti, dok se portparol Talibana valja od smeha.
  (Izvor: ATS)

  U istom času mi stiže fotka francuskog vojnika, pripadnika strane legije u Maliju, (grad zemljanih kućeraka i kazbi, Niono):
  http://blogs.afp.com/makingof/public/derriere-image/.000_Par7447232_m.jpg
  (Najmanje 10% pripadnika francuske strane legije su jugoslovenskog porekla.)

  Jadan ratnik dolazi iz Čada preko Bamaka gde je video samo bogatu crvenu zemlju, palme, banane i zelene divlje stepe, a njegov prvi neprijatelj je pesak iz Sahare, te bez loše namere šarenom maramom pokriva lice i oči.

  (Malijanski zakon pustinje, član 14 ili 114, kaže ”ubij sve što tvoje nije”, a Mali, bez poznatih granica pokretnog peska Sahare, ima i dvostrano pocepanu vojsku na crne i crvene beretke, pa samo tuarezi pustinjom vladaju. Izvor: ”Making of-coulisses de l'info”, Laurent Deschamps.)

  U svetu junaka, ala smo srećni mi!

 10. Tagore kaže:

  Još jedna lepa vest iz Vašingtona. Na ceremoniji investiture Nobelovca Obame, 20. januara tekuće godine, Beyoncé je (pevala) ”in playback” prelepu nacionalnu himnu – što čini da je samo zevala…

  Zbog nedostatka treninga i repetiranja, ”Star Spangled Banner” orkestar US Navy – (Marines), koji je verodostojno svirao milionu prisutnih obožavaoca ove dame, nije mogao verovati njenom glasu.

 11. Tagore kaže:

  Australian Open ”Big War 2013” / Breaking News | 23. 01. 2013. – 00:00h | Photo: Reuters (zbog dužine linka zapostavljena) http://www.sloanestephens.com/ | Sloane Stephens (born March 20, 1993) tuče Serenu Williams i kaže:
  !! ”Imala sam želju da kupim nešto; sada ću kupiti dva” !!

  U istom ratu, nakon pada Australijanca Tomića, Kanađanina Raonića i Stanislasa Wawrinke, neki rođak od tetke Novaka Đokovića iz Melburna kaže:
  !! ”Ako Nole pre polufinala ”nestane”, Fede će na ATP listi nanovo biti NUMBER ONE” !!

 12. Shumasky kaže:

  šta zezate čoveka. pa nije ni njemu lako.
  ajd zamislite da ga jedna od tih devica pita odakle mu rane junačke, a on odgovori “pogodio me onaj žuća retard dok je igrao igrice”
  ja sažaljevam čoveka. iskreno

 13. coa kaže:

  Jadni covjek dodjemu da ozivi pa da se samoubije ko covjek.Moguce da su ga pitali da ga nije ubio bilijarskim shtapom dok je go igrao bilijar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *