njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. mar. 2020

Učenik dobio neopravdani jer nije našao daljinski

ZEMUN, 17. mart 2020, (Njuz) – R.M. (13), učenik 7. razredna osnovne škole “Lazar Savatić” iz Zemuna, dobio je neopravdani izostanak sa nastave, jer nije uspeo da nađe daljinski upravljač za smart TV, čime je bio odsutan sa prvog časa nakon Dnevnika, saznaje Njuz.

On kaže da je učinio sve što je bilo u njegovoj moći da stigne na čas, ali da nije bilo šanse da pronađe daljinski.

– Mlađi brat se igrao, gledao YouTube i zaturio daljinski. Tražio sam ga više od pola sata. Sve mi je bilo spremno, i sveska i lenjir i olovke, ali džabe. Svakako ću nadoknaditi na dopunskoj nastavi, rekla mi je mama da preko provajdera imamo do 72 sata vraćanja programa – rekao je R.M.

Kako saznajemo, njegov drugar iz klupe, K.T. dobio je neopravdani zbog toga što se uspavao. Ovaj izostanak neće biti opravdan, rekao je direktor RTS-a Dragan Bujošević.

– Građani i ako ne bi trebalo, opravdanja šalju meni. Međutim, ja izostanke deci ne mogu opravdati, baš kao što ne mogu ni uticati na ocene. Čuo sam da celo 8-1 iz osnovne škole “Jovan Jovanović Zmaj” iz Novog Sada planira kolektivno da pobegne sa hemije, jer imaju zakazan fortnajt u tom terminu – izjavio je prvi čovek RTS-a.

Uroš Bogdanović

  1. Zoran kaže:

    Kalirali ste nesto, ne mozete da se nosite sa ljudim akoji stavljaju slike, komentarisu gluposti srpske vlade…genijalni su.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *