Učesnici Parova mogu da zamene svoje stanove sa učesnicima Farme
njuz-autor

AUTOR: Nenad Milosavljevic

12. mar. 2016

Učesnici “Parova” dobili stanarsko pravo u studiju TV Hepi

BEOGRAD, 12. mart 2016, (Njuz) – Više učesnika „Parova“, koji se u ovom rijalitiju nalaze od početka emitovanja, dobili su stanarsko pravo u studiju televizije Hepi.

Oni sada ne samo da u kojem se snimaju „Parovi“ mogu koristiti doživotno, već ga mogu i otkupiti pod izuzetno povoljnim uslovima.

Miki Đuričić, Gastoz, Zmaj od Šipova, Tijana Ajfon, samo su neki od srećnika koji će ubuduće moći da žive u studiju u kojem su već proveli nekoliko godina.

– Toliko sam se saživeo sa ovim mestom da nisam siguran da bih sada mogao da se vratim i ponovo živim u svojoj kući. Svakog dana se budim i ležem uz poneku svađu ili tuču, malo-malo pa se neko skine go, seksa ima koliko hoćete i pred kamerama i iza njih…pored toga, stalno nam u posetu dolazi Milomir Marić i priča nam slatke anegdota iz sveta kriminala i mafijaša. Šta još čovek možeda poželi? – izjavio je Miki Đuričić, jedan od zaštićenih stanara, ekskluzivno za Njuz.

Zanimljivo je da zaštićeni stanari mogu da zamene stanove, pa se očekuje da u studio TV Hepija stignu novi stanari iz „Farme“, ali i da pojedini iz „Parova“ odu na imanje u Lisoviću.

U produkciji rijalitija kažu da ih je cela situacija iznenadila, ali da uskoro nameravaju da izgrade novi studio za „Parove“.

– Vodićemo računa da iz novog studija redovno izbacujemo sve takmičare bar na nekoliko dana kako niko ne bi mogao da stekne stanarsko pravo. Ipak, postoji i dobra strana svega ovoga. Novi studio ćemo izgraditi upravo novcem koji će zaštićeni stanari morati da nam daju na ime stanarine. Ona nije velika, ali njih, na sreću, ima dosta, tako da je u pitanju poprilična suma na mesečnom nivou – naveo je u izjavi za Njuz glavni i odgovorni urednik TV Hepi Milomir Marić i dodao da „mora da žuri kako bi se prijavio za status zaštićenog stanara u svojoj kancelariji“.

 

Nenad Milosavljević

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  Pa sad nek kaze neko da naprednjaci, za vreme svoje vladavine, nisu nista uradili na razresavanju stambene krize mladih!

 2. Рубљов kaže:

  А ако се носиоци станарског права одлуче на брак, рецимо узму се гастоз и змај од шипова, да ли могу да усвоје микија и тијану ајфон и онда као породични носиоци наследног станарског права имају права да остале укућане сматрају за подстанаре те да им на плаћају станарину ? Од наплаћене станарину могу, кад дође време да ћерку пошаљу на факултет, а сину да направе испраћај у војску, а они у ствари студирају и служе војни рок ту код куће, у паровима, па сами себи исплаћују новац за студије и оно што шаљу сину у војску…Волео бих да продукција узме ово у обзир, јер на овакав једноставан а ефикасан начин функционише и аранжман владе Србије и ММФ-а, Србија се изборила за станарско право на свом имању, а ММФ наплаћује станарину од Србије која је у ствари подстанар код саме себе, али се води као носилац станарског права и плаћа то што се води баш газди Србије тј. ММФ-у, који не станује ту у Србији, јер као кирајџија, има више оваквих станова широм света…

 3. duh kaže:

  Bljak

 4. koska kaže:

  sve, sve, ali milomir marić, sto bi rambo rekao (pevao): “vrh dna”

 5. Aлокин kaže:

  Марић затражио једнака права са учесницима лудиране!
  са изговором да је и њему потребан јавни рејтинг…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *