Učesnici kažu da svi zainteresovani mogu poslati svoj CV na zvaničnu adresu protesta, a da će se ceniti i lična inicijativa u vidu uvaljivanja u prve redove ispred kolone demonstranata
njuz-autor

AUTOR: Viktor Markovic

05. apr. 2017

Učesnici studentskih protesta raspisali konkurs za organizatora protesta

BEOGRAD, 5. april 2017, (Njuz) – Nakon nekoliko dana protestovanja bez organizacije i strukture, svih nekoliko desetina hiljada učesnika protesta istaklo je svoje zahteve i objavilo konkurs za organizatora protesta. Studenti kažu kako je organizator potreban ne bi li protest dobio neku novu dimenziju i percepciju u javnosti.

– Naš narod voli vođe, i ne mogu da shvate da mi nemamo lidera koji bi nam govorio šta da radimo. Ako dobijemo lidera, možda će nam se i narod pridružiti, kaže jedan od mnogobrojnih učesnika protesta koji prema oceni šire javnosti sami ne mogu ništa da promene.

Od uslova konkursa učesnici kao najbitnije izdvajaju sledeće:
– Da zna sa megafonom
– Da zna gde se nalaze RTS, skupština, Vlada i RIK
– Da ima patike za šetnju i za bežanje

Učesnici kažu da svi zainteresovani mogu poslati svoj CV na zvaničnu adresu protesta, a da će se ceniti i lična inicijativa u vidu uvaljivanja u prve redove ispred kolone demonstranata.

Viktor Marković

 1. Ja sam kaže:

  Juce se u obliznjim parkovima moglo videti na desetine kerova.
  Ne onih za kojima vlasnici skupljaju izmet, vec acinih i slininih njuskala u civilu.
  Oni su clanovi specijalne komisije koja ima zadatak da nametne svoje kandidate za organizacioni odbor.
  Studenti ne nasedajte. Lako se prepoznaju. Pitajte ih da li su zavrsili svih 6 razreda osnovne skole pre upisanog fakulteta.

  1. Ja sam kaže:

   Коштуница:
   Eто што ти је данашња студентарија!
   Дигла се да стане у ред да купи најновији Самсунгов мобилни… а револуцију…ко ће да диже?

 2. milan (nisam odavde) kaže:

  Još samo da bude uslov da ne mora da vrati člansku kartu, pa mi je jasno da će ih voditi, ka završetku protesta isti onaj koji celu Srbiju uspešno vodi!

 3. žirant železare smederevo kaže:

  Student nije zapalio žito!!!

 4. scoby kaže:

  Dobili ste zestoku konkurenciju u Sluzbinom oficijelnom sajtu – Teleprompter koji danas svecano izjavljuje: OMLADINA USTVARI PROTESTUJE PROTIV CIRKUZANATA IZ OPOZICIJE, ALI TO NIKO NE SHVATA!
  Usput su i sami sebi oborili sajt pa nam ovakve “istine” dojavljuju na kasicicu sa nekog servera na nepoznatoj lokaciji…

 5. zexx kaže:

  Ko je gledao ovu epizodu South Park pod nazivom “TMI”, zna o čemu je reč iza svakog protesta… kolika inteligencija isijava iza svake revolucije. Ko nije gledao, a još uvek se pita o razlozima neka je pogleda celu.

  https://www.youtube.com/watch?v=N7P5N9W98-4

 6. zivorad stankovic kaže:

  Ja ne ispunjavam uslove ali eto mene za VRBICU!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *