nazad na vrh

Učlanio se u opozicionu stranku jer ne voli da se pojavljuje na televiziji

Čovek presrećan što nikada neće biti u medijima

BEOGRAD, 22. maj 2018, (Njuz) – Sreten Živanović, apsolvent na Fakultetu političkih nauka, ne voli previše medijsku pažnju, pa se zato nedavno učlanio u jednu opozicionu stranku i tako na duži period izbegao pojavljivanje na televiziji.

– Svestan sam značaja koji politika može imati po sudbinu svakog pojedinca u zemlji i mislim da mogu pružiti određen doprinos da ona bude u funkciji građana. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih sam izabrao ovaj fakultet – priča Sreten.

– Na studijama može da se nauči dosta toga, ali vreme je da to znanje pretočim u praktičan rad. Zato sam odlučio da se se učlanim u neku od stranaka i aktivno učestvujem u političkom životu. Problem je što ja baš ne volim pojavljivanje na televiziji, uopšte, medijsku pompu koja prati rad političara pa sam odlučio da za početak budem u opoziciji, a videćemo kako će se stvari odvijati kad steknem određeno političko iskustvo – kaže on.
Sreten nije naprečac doneo ovu odluku već je dobro proučio političku scenu i izabrao opciju koja mu trenutno najviše odgovara. 

– Pažljivo sam proučio programe partija, analizirao njihove aktivnosti i vidljivost u medijima. Članstvo u opozicionoj stranci je bilo potpuno logično rešenje, ako uzmemo u obzir moju želju da budem van medijske pažnje. Ovako ću dobiti priliku da se bavim politikom daleko od očiju javnosti što sam oduvek i želeo – ispričao nam je ovaj mladić.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Konačno dignut veo sa devet televizora. Nedo bog da i jedan pokaže neki drugi lik i delo!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix