Čovek presrećan što nikada neće biti u medijima
njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

22. maj. 2018

Učlanio se u opozicionu stranku jer ne voli da se pojavljuje na televiziji

BEOGRAD, 22. maj 2018, (Njuz) – Sreten Živanović, apsolvent na Fakultetu političkih nauka, ne voli previše medijsku pažnju, pa se zato nedavno učlanio u jednu opozicionu stranku i tako na duži period izbegao pojavljivanje na televiziji.

– Svestan sam značaja koji politika može imati po sudbinu svakog pojedinca u zemlji i mislim da mogu pružiti određen doprinos da ona bude u funkciji građana. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih sam izabrao ovaj fakultet – priča Sreten.

– Na studijama može da se nauči dosta toga, ali vreme je da to znanje pretočim u praktičan rad. Zato sam odlučio da se se učlanim u neku od stranaka i aktivno učestvujem u političkom životu. Problem je što ja baš ne volim pojavljivanje na televiziji, uopšte, medijsku pompu koja prati rad političara pa sam odlučio da za početak budem u opoziciji, a videćemo kako će se stvari odvijati kad steknem određeno političko iskustvo – kaže on.
Sreten nije naprečac doneo ovu odluku već je dobro proučio političku scenu i izabrao opciju koja mu trenutno najviše odgovara. 

– Pažljivo sam proučio programe partija, analizirao njihove aktivnosti i vidljivost u medijima. Članstvo u opozicionoj stranci je bilo potpuno logično rešenje, ako uzmemo u obzir moju želju da budem van medijske pažnje. Ovako ću dobiti priliku da se bavim politikom daleko od očiju javnosti što sam oduvek i želeo – ispričao nam je ovaj mladić.

Bojan Savić

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Konačno dignut veo sa devet televizora. Nedo bog da i jedan pokaže neki drugi lik i delo!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *