njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. dec. 2012

Udario nogom u noćni stočić iako ga je namestio po feng shui-u

...

BEOGRAD, 11. decembar 2012, (Njuz) – Dragan Vukajlović (30) iz Beograda uputio je žalbu Udruženju za zaštitu potrošača jer je, uprkos praćenju uputstava iz knjige “Kretanje po feng shui stanu”, više puta nogom udario u noćni stočić, nanevši sebi lakše telesne povrede.

Vukajlović je u žalbi naveo da je kupio sve knjige o feng shuiu koje postoje na domaćem tržištu, ali da je knjiga “Kretanje po feng shui stanu” direktno odgovorna za njegove povređivanje.

– Ta knjiga je opasna i treba je skloniti sa tržišta. Decenijama sam udarao uglavnom malim prstom ili cevanicom o stočić, zbog čega sam i odlučio da u svoj stan uvedem feng shui, kao oličenje uravnoteženog uređenja enterijera. Taman kad sam sve sredio, kupio sam knjigu koja bi trebalo da mi objasni kako da uživam u onome što sam napravio po uputstvima iz prethodnih knjiga, ali se ispostavilo da je situacija još gora nego pre. Ranije sam o stočić udarao samo kad ustanem da odem do WC-a, sada udaram i kad se vraćam – rekao je Vukajlović u izjavi za Njuz.

U Udruženju potrošača kažu da su upoznati sa lošim uticajem knjiga o feng shuiju i da istražuju kako je sporna knjiga dospela na tržište.

– Problem je što ova knjiga nije uopšte prilagođena stambenim uslovima u Srbiji. Prevedena je sa engleskog i pisana je za čitaoce koji imaju ogromne stanove ili kuće, tako da je suštinski neprimenljiva za stanove manje od 60 kvadrata. Osim toga, apelujemo na potrošače da imaju u vidu da uputstva iz nje važe za pojedinačne stočiće, ali ne i za komplete od po tri stočića različite veličine, kakve ima većina domaćinstava u Srbiji – poručili su iz Udruženja.

Nenad Milosavljević

 1. ariela kaže:

  Ja bi bogami trazila odstetu…i to ne malu…kako ovde kazu “smerzgeld”…jel tako Stanarevicu?…za prevaru, pretrpljeni fizicki bol, psihicki…mozda i brak rasturen…sve to…pa makar i u Strazburu…

 2. nesportski tip kaže:

  pa tako je to kad feng-sui prirucnik kupis kod kineza

 3. Miljana kaže:

  Ja sam se preselila da zivim sama sa drugaricom prosle subote. U nedelju sam se javila u urgentni centar gde su konstativali prelom malog prsta na nozi. Nas stan je manji od 60 kvadrata i sredjen je po feng shui-u uzimajici u obzir seksualne aktivnosti mene i moje cimerke. Nocni stocic je tako zavrsi na putu iz moje sobe a moj prat u stocici.

 4. Shumsky kaže:

  od sve ove ledeno/govnjive muke napolju ja se slatko nasmejah!

  ajmo sad ozbiljno – ko je u filmovima o samurajima-mindžama-gejšama i ostalim kosookim drugarima video da u njihovim kućama imaju nameštaj sličan našem?

  što bi rekao moj drug Dare – NEMOOO ME JEBEŠ

 5. zaprašen kaže:

  Probati kung fui, odlicno za manje stanove.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *