njuz-autor

AUTOR: Sponzorisan tekst

15. dec. 2021

Udruženje samaca najavilo proteste ako SBB ponovo zaključa kanale posle Nove godine

BEOGRAD, 15. decembar 2021, (Njuz) – Udruženja građana “Sami i srećni” najavilo je danas da će organizovati proteste nakon praznika ukoliko kompanija SBB ponovo zaključa ekskluzivne kanale koji su trenutno otključani.

SBB je tradicionalno za predstojeće praznike otključao brojne kanale kao što HBO, Sinemaks, programi za odrasle, kao i niz filmova u video klubu, a udruženje “Sami i srećni” smatra da bi ti kanali trebalo i da ostanu otključani.

– Za nas samce gledanje televizije je generalno jako važno, a pristup kanalima za odrasle je od esencijalnog značaja. Stoga je jako važno da SBB te kanale ostavi otključane do daljeg. Ukoliko se to ne desi, planiramo da izađemo na ulice, pa i da blokiramo saobraćaj ako treba. Spremni smo da svojim telima branimo pravo da gledamo programe koji prijaju našim telima – saopšteno je iz udruženja.

“Sami i srećni” navode da to udruženje radi i na inicijativi da se kroz zakonsku regulativu među osnovna ljudska prava uvede pravo na premijum pakete SBB-a.

– Želimo da svaka kuća u Srbiji, pa i kuće naših članova, imaju pristup HBO-u, Sinemaksu, Dorselu, Plejboju, Hasleru, Prajvatu i drugim kanalima.To je nasušna potreba poput čistog vazduha, čiste vode ili slobode – poručili su iz ovog udruženja samaca.

Ruža Tomić, članica udruženja, kaže da njoj kao singl osobi veoma znače programi koji pobuđuju emocije.

– Obožavam erotske filmove sa radnjom ili one senzualne, romantične, kakvi se prikazuju na primer na Dask kanalu. Scena kada zgodni električar pozvoni na vrata usamljene domaćice je za mene emotivnija od bilo koje scene iz Titanika. Najradosniji dan u godini je kad SBB otključa kanale. Nažalost, ujedno je i najdepresivniji onaj dan kada se kanali zaključaju i zato apelujem na njih da prestanu sa tom ružnom praksom – zaključila je naša sagovornica.

Milivoje Savić, takođe jedan od članova udruženja, kaže da za njega otključani kanali SBB-a imaju terapeutsko dejstvo.

– Zimska čarolija nisu samo sneg, praznici, šljašteća rasveta i vatrometi. Zimska čarolija podrazumeva i Miju Kalifu, Stoju i Adrijanu Čečik. Iskreno, mnogo više volim da moj dom poseti Liza En u HD-u na ekranu 65 inča nego Deda Mraz uživo. I verujte mi, i tada se dešavaju veliki vatrometi, ako me razumete – naveo je Savić.

Naš sagovornik je konstatovao i da podržava inicijativu udruženja da krenu u proteste.

– Ako SBB zaključa kanale, izaći ćemo na ulice i pridružiti se ekološkim protestima, a tada će nas, verujte, biti mnogo više od onih 20 o kojima priča televizija Pink. Lično sam spreman i na dalju radikalizaciju protesta – izjavio je ovaj samac.

Na pitanje šta to tačno podrazumeva, zagonetno je rekao: “Videćete. Videćete bukvalno sve”.

Nenad Milosavljević

  1. Vladimir Nikolic kaže:

    Чак ће и АВ изаћи на ртс1 и подржати иницијативу ЊУЗА, иако му је мрзак СББ,све за гласаче самце.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *