njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. okt. 2011

Udruženje teoretičara zavere raskrinkalo sopstvenu organizaciju

Udruženje je želelo da dokaže da je sletanje na Mesec snimljeno u jednom polju blizu Prokuplja

BEOGRAD, 13. oktobar 2011, (Njuz) – Prvo zvanično srpsko udruženje teoretičara zavere “3aBePa” raspušteno je nakon samo tri dana postojanja, pošto su članovi uspešno razotkrili pravi razlog postojanja ove organizacije i potom onemogućili njen dalji rad.

Kao osnovni razlog za formairanje jednog ovakvog udruženja na ovim prostorima članovi navode potrebu da se srpskom narodu konačno otkrije istina o svetskoj vladi iz senke koja već godinama podriva naše srpsko biće.

– Ovo je prvi pokušaj da se teoretičari zavere koji rade na različitim projektima raskrinkavanja, od lekovitog čaja iz rtanjske piramide, preko otrovnih tragova aviona kojima nas svetski moćnici godinama truju, pa sve do pokušaja da se dođe do Teslinog tajnog oružja, da navedem samo nekoliko primera, udruže radi boljeg i efikasnijeg delovanja na svim poljima. Problem je nastao kada se već na prvom okupljanju započela diskusija oko toga ko zapravo stoji iza našeg udruženja – priča Lakić Milićević, sada već bivši član ovog udruženja.

Pripadnici ovog nekadašnjeg društva su nakon samo tri dana uspeli da dođu do više različitih teorija o pravoj pozadini sopstvenog konspirativnog društva i uspešno raskrinkaju same sebe. Neke od teorija za koje se osnovano sumnja da su tačne uključuju i masonsku ložu iz Tutina, sletanje na Mesec snimljeno na jednom polju pored Prokuplja, Josipa Broza Tita koga je jedan od članova video u Rakovici, ali i olupinu vanzemaljskog broda u seoskom ataru blizu Negotina.

Iako udruženje više ne postoji, njegovi članovi najavljuju dalju saradnju u neformalnom obliku, sa ciljem da dokažu kako je golman Slovenije Handanović pokazao glavom Vidiću gde da šutira penal.

Viktor Marković

 1. Slavisha kaže:

  Za svemirski brod i sletanje na Mesec ne znam, ali za Tita znam! Doduse, nisam ga video u Rakovici, ali sam ga video u Kosutnjaku… NIje bilo nikakavo dzogiranje u pitanju, nego lagana setnja…

  1. Djukicmaister kaže:

   E, pa ja znam i za sletanje na Mesec. To je bilo 20-og Jula 1969, a po mojim astroloskim istrazivanjima Meseca nije bilo na nebu tad, i gde su onda mogli sleteti??? GDE?

   1. ariela kaže:

    Djukicmaisteru citaj pazljivo tekst..lepo je napisano kod Prokuplja…

    1. Ђеки kaže:

     Јел Прокупље на Месецу?

     1. Jordan kaže:

      Nije! I to je jos jedna od teorija zavere. Prokuplje je na Zemlji, ali je palo sa Marsa. Znam dosta prokupcana, tako mi izgledaju.

     2. zarko stopalic kaže:

      Ne. Ali je Mesec u Prokuplju. Samo se ponekad, uglavnom nocu, dize da bi proverio da li ga neko posmatra.

     3. Ђеки kaže:

      @ zarko stopalic
      Заклепо бих се да сам исту такву појаву приметио и овде у Београду. Мора да је нека завера у питању!

  2. celtic kaže:

   Drug Stari nikad nije trčao, pa je znao rabotu. Ovi sad maratonci vuku nas u koracima od 7 milja i dobro napreduju – unazad.

 2. Djukicmaister kaže:

  Ja radim kao placenik teorija (teoretisem zavere po kucama) i mogu vam reci da mi je sve bilo sumnjivo od pocetka…. Ne teoretisu oni toliko zaverno koliko bi trebalo. Sigurno su samo osmisljeni kao ventil za narod, normalno da ce skontati da su zavera protiv prave teorije zavere.

 3. dusan kaže:

  nazalost dosta stvari su tacne…u svakom slucaju dobra fora….

 4. wwwlado kaže:

  1. Teorija Zavjere je Zavjera teorije .
  2.Teorija Teorije zavjere je teorija koja razotkriva zavjeru Teorije Zavjere .
  3. A ovo je Teorija Teorije Teorije Zavjere tj. Zavjera Teorije Teorije Zavjere .

  1. celtic kaže:

   Mislim da pričaš o teoriji zavjere….

 5. wwwlado kaže:

  Znači , radi se o Zavjeri Teorije Teorije zavjere , kojoj je cilj da se ne otkrije Teorija zavjere , koja bi onda otkrila zavjeru protiv teorije i tako dokazala Teoriju .

  Znači ništa lakše kao kod Heklanja dvije krive , pa jedna prava , okrenes prsom ispod provučeš konac dva putaa ,kao da ćeš vezati kravatu , samo sa druge strane izvučeš i gotovo imaš mustru .

 6. khuz kaže:

  hahhahahaha
  odlična!

 7. Katarina kaže:

  I evo šta kaže jedan njihov član:

  http://www.youtube.com/watch?v=DcsJRoClA9s

 8. Arkadije kaže:

  Genijalno, Viktore.
  Bravo

 9. Justice kaže:

  Neverovatno kako teorija zavere ide u vezu sa srpskim nacionalistima..

  1. Aleksandar kaže:

   Nisam znao da su srpski nacionalisti urednici na B92. Gledajući tu televiziju shvatio sam da stare snage DB-a vršljaju ovom zemljom i da su vladari iz senke, da klerofašisti stoje na svakom ćošku, a u ubistvu Đinđića su učestvovali svi, od članova dečijeg hora Kolibri, preko Mice trofrtaljke do omraženog im Koštunice.

   1. Jordan kaže:

    Pratiš Blic i B92, pa sve suprotno od toga nađeš u Pravdi i Pečatu, ono što pretekne proveriš u Kuriru… Jasno je da je UTZ prs'o, samo zbog toga što smo mi Praktičari Teorije Zavere. Npr. ode žena u prodavnicu, iz prve nađe mesto na prakingu, svega ima, čak ima i dovoljno para da pazari šta hoće, kasirka ne pokušava da je izvaćari… i slušam je kako šapuće sa komšinicom: Ko zna šta se to dešava? Neće ovo na dobro dizađe.! Jasno je da im neko namešta, da bude sve ok. Sreća pa ne nasedaju.

   2. Neven, strani plaćenik - volonter kaže:

    Hmm, donekle si u pravu, mada mi Kolibri i Mica Trofrtaljka baš ne idu u tu računicu. Što se B92 tiče, jesu nacionalisti… Debili su počeli da prenose i ono što kažu strančice od 10-tak članova (DSS, JS, SRS, …).

    Doduše, slažem se da je Koštunica najveći zlotvor u Evropi još od ‘45.

    1. Aleksandar kaže:

     Oni odavno prenose sta kazu stranke od 10-tak clanova, poput stranke Cede praska i debelog Canka

 10. Kemal kaže:

  Sve je odavno rekao srpski Džulijan Asanž

  http://youtu.be/G6dkMsogZ30

 11. himalajac kaže:

  kakve budale.
  a mogli su da osnuju politicku stranku, udruze se i naprave koalicijui sa tadicem, dinkicem, djilasom, tomom, dacicem, palmom, itd. i vladaju narednih 300 godina.
  narod bi ih uvek rado slusao

 12. Lala kaže:

  Hrvatski portal 24sata.hr objavio vijest :D

 13. mamamimi kaže:

  Svi smo mi po malo Čvorovići.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *