nazad na vrh

Uhapšen čovek koji je telefonom budio policajce na dužnosti

Osumnjićeni je više puta onemogućavao rad policijskih organa koje je konstantno budio

JAGODINA, 20. april 2013, (Njuz) – Jagodinska policija je uhapsila i predala istražnom sudiji B.S. iz ovog grada koji je više od 2000 puta telefonom zvao lokalnu stanicu policije i tako budio policajce za vreme obavljanja svojih redovnih dužnosti.

Kako saznaje Njuz, B. S. je prilikom izvršenja ovih dela pokazao izuzetnu istrajnost i beskrupuloznost što je dodatno otežavajuća okolnost, navode u MUP-u.

– B.S je ovakvim ponašanjem otežavao, ponekad i potpuno onemogućavao rad policijskih organa koji su zbog njegovih čestih poziva bili prinuđeni da prekidaju svoje redovne aktivnosti i odgovaraju na njegove pozive. Pored toga što je budio dežurne policajce, više puta ih je prekinuo u igranju “Slagalice“ pa su naši pripadnici pretrpeli poraze što dodatno ugrožava ugled koji policija ima među građanima – stoji u saopštenju policije.

Uhapšeni je uz krivičnu prijavu predat sudu i određeno mu je zadržavanje od 48 sati. Kako saznajemo on je svoje pravo na telefonski poziv iskoristio tako što je nazvao policijsku stanicu u Jagodini, probudivši tako komandira smene, a ni to mu nije bilo dosta pa je policajcima koji su ga sproveli u zatvor preteći dobacio: “Čućemo se!”

Bojan Savić

 1. Kako su ga samo pronasli, mora da ih je obavestila neka strana sluzba.

 2. I u osustvi poglavice nasa policija spava sloboda za B.S. koji je danonoćno štitio građane.

 3. Треба му досмртно одузети право на коришћење телефона.

 4. Mene kad bi neko prekinuo u igri “Slagalica” a da sam nesto policajka taj belog dana ne bi video…kakav bezobrazluk, koja drskost… Mislim da bi i g. Palma morao da se obrati i ukaze na to da je ometanje policajaca na sluzbenoj duznosti krivicno delo i da ostro kazni svakog ko to cini u gluvo doba noci…

 5. E, ali 2000 puta da ih zove i oni posle mesec dana ga nađu. Ja sutra ubijem čo'eka, uhapse me za 20-30 godina x)

 6. To je bezobrazluk.

 7. Sram ga bilo, zar u sred slagalice!

 8. To je istina da je policija uspavana.

 9. Iz,narvno puzdanih izvora,saznam da je B.S.od Telekoma dobio maljicu veličine XXL kao nagradu i posticaj za daljne aktivnosti tog tipa a u smeru uvećanja profita kompanije koji će rezultirati povećanjem vrednosti akcija svih gradjana srbije koji su iste sačuvali jer ih je mrzelo da džedže u redu za prodaju.
  A policajac spava tokom noći,pa šta!?Noć i jeste za spavanje.

 10. Ajde, ajde, pa ja sam u novosadskoj policiji u poslednje 2 godine proveo više vremena prijavljujući krivična dela i insistirajući da se ona istraže, nego što su proveli kriminalci koje sam prijavljivao (jer nisu proveli u policiji ni minut). I dok su me vozali od jedne stanice do druge i prebacivali nadležnost sa jednih na druge, šef policije mi kaže kako on zna za sva ta krivična dela, a posle saznam da se i druži sa tim istim kriminalcima koje prijavljujem. Onda su mi neke stvari postale jasnije. Zato, kada čujete na TV-u reklame “prijavite nasilje”, “prijavite korupciju”, “prijavite kriminal”… pravite se da niste ništa čuli. Te reklame su plaćene od vaših para, a u ime onih koji primaju platu takođe od vaših para da gone kriminalce i nasilnike, a opet traže od vas da vi radite njihov posao. Pri tome i kad biste vi to sve prijavili, oni ne bi učinili ništa.

 11. -Svi smo mi B.S.
  Inace, telefon policijske stanici u Jagodini je
  035 201 100
  Pa, ako je nekome dosadno ove noci…

 12. Zovem ja milicijsku stanicu , kažem iz koje firme zovem i kažem im da sam im pronašao jednu policijsku značku od njihovog kolege pod tim i tim imenom . A dežurni milicajac: kažite mi vaše ime i prezime ! A ja odgovaram: ako želite vašu značku rekao sam vam naziv firme gde se nalazi , pa vi dođite i spustim slušalicu – i došli su sa izvinjenjem .

 13. policajci igraju slagalicu? hm, nesto je trulo u drzavi Danskoj.

 14. Dajte malo razumevanja. Mozda mu se telefon “oteo kontroli”?

 15. Овом народу више ништа није свето, докле да се то толерише!? У ‘апс него шта, па нек’ размишља о својим поступцима!

 16. na goli otok sa njjim

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix