njuz-autor

AUTOR: Bojan Savic

20. apr. 2013

Uhapšen čovek koji je telefonom budio policajce na dužnosti

Osumnjićeni je više puta onemogućavao rad policijskih organa koje je konstantno budio

JAGODINA, 20. april 2013, (Njuz) – Jagodinska policija je uhapsila i predala istražnom sudiji B.S. iz ovog grada koji je više od 2000 puta telefonom zvao lokalnu stanicu policije i tako budio policajce za vreme obavljanja svojih redovnih dužnosti.

Kako saznaje Njuz, B. S. je prilikom izvršenja ovih dela pokazao izuzetnu istrajnost i beskrupuloznost što je dodatno otežavajuća okolnost, navode u MUP-u.

– B.S je ovakvim ponašanjem otežavao, ponekad i potpuno onemogućavao rad policijskih organa koji su zbog njegovih čestih poziva bili prinuđeni da prekidaju svoje redovne aktivnosti i odgovaraju na njegove pozive. Pored toga što je budio dežurne policajce, više puta ih je prekinuo u igranju „Slagalice“ pa su naši pripadnici pretrpeli poraze što dodatno ugrožava ugled koji policija ima među građanima – stoji u saopštenju policije.

Uhapšeni je uz krivičnu prijavu predat sudu i određeno mu je zadržavanje od 48 sati. Kako saznajemo on je svoje pravo na telefonski poziv iskoristio tako što je nazvao policijsku stanicu u Jagodini, probudivši tako komandira smene, a ni to mu nije bilo dosta pa je policajcima koji su ga sproveli u zatvor preteći dobacio: “Čućemo se!”

Bojan Savić

 1. Baki-Kg kaže:

  Kako su ga samo pronasli, mora da ih je obavestila neka strana sluzba.

 2. vladimir kaže:

  I u osustvi poglavice nasa policija spava sloboda za B.S. koji je danonoćno štitio građane.

 3. Ja sam kaže:

  Треба му досмртно одузети право на коришћење телефона.

 4. ariela kaže:

  Mene kad bi neko prekinuo u igri “Slagalica” a da sam nesto policajka taj belog dana ne bi video…kakav bezobrazluk, koja drskost… Mislim da bi i g. Palma morao da se obrati i ukaze na to da je ometanje policajaca na sluzbenoj duznosti krivicno delo i da ostro kazni svakog ko to cini u gluvo doba noci…

 5. Džoni kaže:

  E, ali 2000 puta da ih zove i oni posle mesec dana ga nađu. Ja sutra ubijem čo'eka, uhapse me za 20-30 godina x)

 6. gargamela kaže:

  To je bezobrazluk.

 7. Sram ga bilo, zar u sred slagalice!

 8. seljak kaže:

  To je istina da je policija uspavana.

 9. Miloje kaže:

  Iz,narvno puzdanih izvora,saznam da je B.S.od Telekoma dobio maljicu veličine XXL kao nagradu i posticaj za daljne aktivnosti tog tipa a u smeru uvećanja profita kompanije koji će rezultirati povećanjem vrednosti akcija svih gradjana srbije koji su iste sačuvali jer ih je mrzelo da džedže u redu za prodaju.
  A policajac spava tokom noći,pa šta!?Noć i jeste za spavanje.

 10. Djura kaže:

  Ajde, ajde, pa ja sam u novosadskoj policiji u poslednje 2 godine proveo više vremena prijavljujući krivična dela i insistirajući da se ona istraže, nego što su proveli kriminalci koje sam prijavljivao (jer nisu proveli u policiji ni minut). I dok su me vozali od jedne stanice do druge i prebacivali nadležnost sa jednih na druge, šef policije mi kaže kako on zna za sva ta krivična dela, a posle saznam da se i druži sa tim istim kriminalcima koje prijavljujem. Onda su mi neke stvari postale jasnije. Zato, kada čujete na TV-u reklame “prijavite nasilje”, “prijavite korupciju”, “prijavite kriminal”… pravite se da niste ništa čuli. Te reklame su plaćene od vaših para, a u ime onih koji primaju platu takođe od vaših para da gone kriminalce i nasilnike, a opet traže od vas da vi radite njihov posao. Pri tome i kad biste vi to sve prijavili, oni ne bi učinili ništa.

 11. Malo ja sam kaže:

  -Svi smo mi B.S.
  Inace, telefon policijske stanici u Jagodini je
  035 201 100
  Pa, ako je nekome dosadno ove noci…

 12. Jan kaže:

  Zovem ja milicijsku stanicu , kažem iz koje firme zovem i kažem im da sam im pronašao jednu policijsku značku od njihovog kolege pod tim i tim imenom . A dežurni milicajac: kažite mi vaše ime i prezime ! A ja odgovaram: ako želite vašu značku rekao sam vam naziv firme gde se nalazi , pa vi dođite i spustim slušalicu – i došli su sa izvinjenjem .

 13. zia kaže:

  policajci igraju slagalicu? hm, nesto je trulo u drzavi Danskoj.

 14. vita_brevis kaže:

  Dajte malo razumevanja. Mozda mu se telefon “oteo kontroli”?

 15. sandinista kaže:

  Овом народу више ништа није свето, докле да се то толерише!? У ‘апс него шта, па нек’ размишља о својим поступцима!

 16. nenad kaže:

  na goli otok sa njjim

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *