nazad na vrh

Uhapšen opasan serijski komentator

Privedeni je istovremeno ostavljao komentare na 12 sajtova

BEOGRAD, 25. septembar 2013, (Njuz) – Milivoje Ristić (36), student prava iz Beograda, priveden je sinoć zbog osnovane sumnje da je počinio niz dela udruženog zločinačkog komentarisanja na Fejsbuku, Tviteru, i nizu informativnih sajtova, saopštio je MUP Beograd.

– Ristić je uhvaćen sinoć oko 22 časa kada je locirana njegova IP adresa u stanu na Čukaričkoj padini. Sa ove adrese primećena je ogromna aktivnost i slanje preko 200 komentara na sat u poslednjih nekoliko dana – rekao je za naš list Spasoje Savić, načelnik odeljenja za visokotehnološki kriminal i menadžer fan stranice MUP Srbije na Fejsbuku.

U stanu privedenog Ristića pronađena je organizovana oprema za počinjavanje ovog krivičnog dela.

– Zapanjujuće je šta smo sve pronašli u njegovom stanu – opisuje načelnik Savić – Zaplenili smo tri umrežena računara koji su stajali na jednom velikom stolu. Osumnjičeni Ristić je držao na svakom računaru otvorena po četiri mala prozora, i tako je uspevao da ostavlja komentare na 12 portala istovremeno – sa nevericom opisuje načelnik Savić.

Protiv osumnjičenog Ristića podignuta je krivična prijava za serijsko organizovano komentarisanje, a za ovaj prekršaj zaprećeno je kaznom od godinu dana do pet godina bez pristupa internetu.

– Savremene tehnologije omogućavaju da se ova kazna izvrši na jednostavan način, tako što će Ristiću biti vezana nanogica sa senzorom. Svaki put kada bi se Ristić približio nekom računaru ili uređaju sa mobilnim Internetom, nanogica emituje ometački signal koji ne dozvoljava da kometar bude poslat. Znamo da ovo nije najhumanije rešenje, i u rangu je sa hemijskom kastracijom silovatelja, ali je to najsigurniji način da zaštitimo građane od ponavljanja dela ovog prestupnika – rekao je načelnik Savić, i pozvao građane da lajkuju njegov poslednji status na fan stranici MUP Srbije.

Istok Pavlović

Marko Dražić

 1. Cek da probam: ma nabijem ja njuz na onu stvar, nemoj da vam napravim kvar!

 2. Pa bolje i nanognica nego da nekog ubije.

 3. Samo da ne pocne hajka na serijske gledatelje xxx klipova…ko ce sve te bolesnike smestiti u zatvor?!
  A,svakim danom sve ih je vise,uzas u kakvim vremenima zivimo.

 4. sa budimske obale dunava,
  margit sigeta, ulice vaci,
  okruga devetog i Ildikinog
  toplog potkrovlja,
  inzenjer ti progovara
  srpski mup-e,
  poljubis mi dupe

 5. alleksandar kaže…
  i ostali kažu
  a ja kažem da očito neki nisu još shvatili da je NJUZ šampion u satiričkom novinarstvu.vi ili sve uzimate zdravoza gotovo ili neznate čitati između redova

 6. ‘Menadžer fan stranice MUP Srbije na Fejsbuku’; sad mogu umrijeti!!!!

 7. Kao što vidite, ništa me ne može sprečiti buahahahaha!

 8. Bacio tela roditelja u septičku jamu, pa proslavio puštanjem muzike

  ”Le Petitit Parisien” | 26. 09. 2013. – 06:08h | Foto: K. Kamenov | Izvor: ”Ruska Pravda” & ”Washington Post” | Dragan Stamenković (44) iz Niške Banje uhapšen je zbog sumnje da je ubio oca Milana (71) i majku Slavenku Stamenković (63), a potom njihova tela bacio u septičku jamu u dvorištu porodične kuće na Jelašničkom putu u Niškoj Banji.

  – ”Наследник” Dragan Stamenković (44) из лепи Нишки Банји – piše ”Ruska Pravda” po izvoru ”Washington Posta”.

  – L'héritier serbe, (Dragan Stamenkovich de Nichka Bania), a enterré ses parents dans leur propre fosse septique, pour devenir riche – piše ”Le Petitit Parisien”.

  Po honduraškom zakonu i ovaj nasledik će odležati samo malo, i već sutra će postati novi gazda ili vlasnik bazena u centru septične rupe.

 9. Ala nas lažu!
  “Washington Post“, “Ruska Pravda“ i “Le Petitit Parisien“ po nalogu ”HAARP” zakona samo o srpskim domaćinima javljaju ubitačne vesti.

  A mi znamo da bi svaki Srbin radije skočio u septičku jamu pre ubistva roditelja.

  P.S. – Zbog lažnih vesti “Le Petitit Parisien“, bez dobrog domaćina i bez gazde, je propao pre 50 godina. Naslednici iz rupe se nisu javili…

  .

 10. Ima l’ ođe ‘oš malo preživelih Srba?
  Želja mi je da u Konjarniku kupim polovno-novi (Mercedes-Benz CLS – Class – 2013) iz Nemačke.

  Iz spavaće sobe preko dugih i uzano-proširenih stepenica sa prve etaže silazi moja najmlađa verenica, (onako prirodna, bez pižame), zahteva da ‘itno menjam moj stari traktor za nivu prikolicu i kaže:

  – Hej, hej, ne karaj me obećanjima više! Preko Srbije, Crne Gore, Kosove i Albanije možeš da uvezeš i pokradene Mercedesove modele 2014.

 11. Da je Milivoje Ristić (36) komentare objavljivao preko http://www.hidemyass.com/ i dan danas bi mogao da se bavi svojim aktivnostima :D

 12. Kako se menjaju podaci, kako da napravim za druga ???

 13. Jbt sad mi frka da uopste udarim komentar bilo gde:D

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix