nazad na vrh

Ukraden prvi legalni iPhone u Srbiji

...

BEOGRAD, 3. novembar 2014, (Njuz) – Zvanično prvi iPhone uređaj ukraden je danas u Beogradu, u Strumičkoj ulici nekoliko minuta nakon što je kupljen.

Prva krađa ovog prestižnog telefona protekla je u svečanoj ali pomalo napetoj atmosferi, jer je prvi vlasnik nekoliko sekundi razmišljao da li da preda uređaj.

Iako su svi profesionalni lopovi Srbije izrazili želju da baš oni budu ti koji će se prvi dokopati legalnog iPhona u Srbiji, prvi kradljivac iPhone 6 Plus modela u zvaničnoj prodaji u Srbiji bio je ipak M.N. iz Beograda, koji se prvi našao licem u lice sa jednim od kupaca iPhonea ispred poslovnice na Terazijama, i uz pretnju hladnim oružjem mu oduzeo isti.

– Kradem mobilne telefone već pet godina, ali čim sam čuo da će iPhone biti dostupan u zvaničnoj ponudi, rešio sam da mora biti moj. Uslovi pod kojima sam došao do modela 6 plus su povoljniji nego ikad jer sam zahvlajujući medijima tačno znao kuda će se kupac kretati. Raduje me što više neću morati da kradem ilegalne iPhoneove – bila je prva reakcija M.N, koji se opredelio za iPhone 6 Plus model uz Hiper tarifu po ceni od 1 dinar, a kao prvi kradljivac dobio je specijalni poklon – novčanik žrtve.

Lopovi koji prvog dana nisu stigli da ukradu nečiji uređaj mogu putem sajtova naših operatera da saznaju više o modelima iPhone-a koji se nalaze u ponudi kod potencijalnih žrtava.

Viktor Marković

 1. Ovo je samo još jedan u nizu dokaza da reforme idu u pravom smeru i da smo iz dana u dan sve bliži normalnim evropskim državama.

 2. uz Hiper tarifu za 1 dinar haha

 3. Jadnom kradljivcu ste naveli inicijale i izložili ga riziku, a o prvom kupcu ni riječi!? Hoćemo pravdu za sve!

 4. Mali Ciga moli tatu: “Će mi kupiš ajfon šest, ćale?”
  “Ću ti kupim, kada izađe ajfon 12, da ti j…m mater!”

 5. Ma treba ga pkopati sto dublje u zemlju. To su nam ovi zlikovci sa Zapada i poslali da bi nas sve snimali sta radimo, sta pricamo…

  Jedan je Ilija Cvorovic!

 6. Sad mu ni panduri nemogu nista,ukrao je skroz legalan telefon…

 7. Osumnjiceni se sa mesta zlocina udaljio ulicom beogradskih doktoranata u pravcu zgrade ministarstva unutrasnjih poslova

 8. Vucic kriv!

 9. Kad je glup, nije metuo sifru

 10. Pa budala umesto da je turio “0000” ili “1234’ i bog da ga vidi.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix