njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

23. jan. 2014

Ulaskom Vladimira Cvijana u Republikansku stranku broj njenih članova skočio za sto odsto

Cvijan svojom harizmom uspeo da duplira broj članova stranke

BEOGRAD, 23. januar 2014, (Njuz) – Učlanjenjem Vladimira Cvijana u Republikansku stranku broj njenih članova skočio je za sto odsto, saopšteno je na današnoj konferenciji za novinare te partije.

Bivši istaknuti član Demokratske stranke i Srpske napredne stranke za rekordno kratko vreme duplirao je članstvo republikanaca.

– Za mene ovakav rezultat nije nikakvo iznenađenje jer sam svestan da sam harizmatična ličnost koja prosto privlači sve oko sebe. Ipak, ovaj uspeh teško da će neko uspeti da ponovi. Da se i sam Aleksandar Vučić sutra učlani u Republikansku stranku broj njenih članova ne bi porastao za više od trećinu. Mogu da se kladim u to – rekao je Vladimir Cvijan, pokazujući novinarima člansku kartu Republikanske stranke sa brojem 002.

Cvijanove reči potvrdio je i donedavni predsednik Reformističke stranke iz Niša Aleksandar Višnjić u koju se Cvijan bio učlanio pre samo nedelju dana.

– Priznajem da do juče nisam bio svestan koliko je gospodin Cvijan krupna politička figura, ali kada sam prekjuče pravio analizu članstva shvatio sam da je sa njegovim dolaskom taj broj porastao za tačno sto odsto. Zbog toga mi je veoma žao što je gospodin Cvijan ubrzo napustio našu stranku i prišao republikancima. Njegovim odlaskom izgubili smo polovinu članstva – rekao je Višnjić, dodajući da su juče niški reformisti kolektivno pristupili Cvijanovoj novoj partiji i novinarima prezentovao članku kartu sa brojem 003.– Vidite da uopšte nije važno o kojoj se stranci radi, gde god se pojavim uspevam da dupliram broj članova. Evo, da se sutra učlanim u, šta ja znam, Jugoslovensku levicu ili Srpsku liberalnu stranku na primer, isto bi se desilo – zaključio je Cvijan.

Bojan Ljubenović

 1. Kontraš kaže:

  Cvijanovic vec sada ima vise clanova nego SPO, a ako nastavi sa ovim trendom strucnjaci govore da ce ubrzo preteci i DS.

 2. Ja sam kaže:

  Ima vise clanova nego komentara, za sada.

 3. ljilja kaže:

  Da je dosao Bacevic, broj clanova bi skocio bar za 10 000 000 000 000%.

 4. celtic kaže:

  Lik je morbidan i ružan ko grob. Vreće na glavama svih zemalja, ujedinite se!!!!

  1. iva kaže:

   Nemoj tako znaš da i Frankenštajn ima osećanja.

  2. scoby kaže:

   Ma nije. Samo lici na mapetovsku lutku Bikera. To je onaj sto se samo cudi (obrve su mu na vrh glave).

 5. Mladjan Dinkic kaže:

  Tri stranke do sada a jos nema sede kose…..

  Dakle, vrhunski neradnik, krivinar i budaletina.

  Ima potencijala za najvise drzavne funkcije.

 6. Jelena kaže:

  To je to novo lice koje će da osveži političku scenu! Inače ovo je bio sarkazam.

 7. ludi hercegovac kaže:

  Ovakvi transferi izazivaju posledice na političkoj sceni Srbije poput zemljotresa i cunamija(srećom nemano izlaz na more). Mislim da su sve prognoze rezultata izbora dovedene u pitanje!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *