nazad na vrh

Univerzitet odložio odluku o doktoratu Siniše Malog dok ne prođe retrogradni Merkur

BEOGRAD, 5. novembar 2019, (Njuz) – Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu odložio je konačnu odluku o doktoratu Siniše Malog dok ne prođe retrogradni Merkur, saopšteno je iz Univerziteta.

 

Prema rečima rektorke Ivanke Popović, odluka je doneta jer je nastao previd u tumačenju dnevnog horoskopa.

 

– Izražavam žaljenje zbog toga što smo prevideli da je Merkur baš ovih dana ušao u svoje retrogradno kretanje, a pošto se tek 20. novembra vraća u svoje normalno stanje, imaćemo dva dana da se malo prisaberemo, dovedemo sebe u red od posledica i negde tamo 22. oktobra sednemo i na miru porazgovaramo o ovoj temi – kaže za Njuz Ivanka Popović.

 

– Svi koji misle da odluka Nastavno-naučnog veća FON-a nije bila dobra, moći će da ulože žalbu, ali ko će se baviti sada žalbama kada nas Merkur bombarduje sa svih strana svojim negativnim uticajem. Strpite se malo dok se horoskop ne normalizuje – rekla je rektorka Popović.

 

Na pitanje novinara ko su momci koji stoje ispred zgrade Rektorata, Popović je odgovorila kako je dozvolila privatnom obezbeđenju da čuva sve profesore u zgradi Rektorata od retrogradnog Merkura kako slučajno ne bi napao nekog svojim lošim uticajem.

Miroslav Vujović
  1. Kao stručan konsultant uključite Vidovitu Zorku i Kleopatru neće da fali.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix