njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. nov. 2019

Univerzitet odložio odluku o doktoratu Siniše Malog dok ne prođe retrogradni Merkur

BEOGRAD, 5. novembar 2019, (Njuz) – Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu odložio je konačnu odluku o doktoratu Siniše Malog dok ne prođe retrogradni Merkur, saopšteno je iz Univerziteta.

 

Prema rečima jednog od člana Odbora, odluka je doneta jer je nastao previd u tumačenju dnevnog horoskopa.

 

– Izražavam žaljenje zbog toga što smo prevideli da je Merkur baš ovih dana ušao u svoje retrogradno kretanje, a pošto se tek 20. novembra vraća u svoje normalno stanje, imaćemo dva dana da se malo prisaberemo, dovedemo sebe u red od posledica i negde tamo 22. oktobra sednemo i na miru porazgovaramo o ovoj temi – kaže za Njuz član Odbora za profesionalnu etiku, koji je želeo da ostane anoniman.

 

– Svi koji misle da odluka Nastavno-naučnog veća FON-a nije bila dobra, moći će da ulože žalbu, ali ko će se baviti sada žalbama kada nas Merkur bombarduje sa svih strana svojim negativnim uticajem. Strpite se malo dok se horoskop ne normalizuje – rekao je on.

 

Kako Njuz saznaje, momci koji stoje ispred zgrade Rektorata deo su privatnog obezbeđenja koje treba da čuva sve u zgradi Rektorata od retrogradnog Merkura kako ih slučajno ne bi napao nekog svojim lošim uticajem.

Viktor Marković
  1. Gebo kaže:

    Kao stručan konsultant uključite Vidovitu Zorku i Kleopatru neće da fali.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *