nazad na vrh

Univerzitet odložio odluku o doktoratu Siniše Malog dok ne prođe retrogradni Merkur

BEOGRAD, 5. novembar 2019, (Njuz) – Odbor za profesionalnu etiku Univerziteta u Beogradu odložio je konačnu odluku o doktoratu Siniše Malog dok ne prođe retrogradni Merkur, saopšteno je iz Univerziteta.

 

Prema rečima jednog od člana Odbora, odluka je doneta jer je nastao previd u tumačenju dnevnog horoskopa.

 

– Izražavam žaljenje zbog toga što smo prevideli da je Merkur baš ovih dana ušao u svoje retrogradno kretanje, a pošto se tek 20. novembra vraća u svoje normalno stanje, imaćemo dva dana da se malo prisaberemo, dovedemo sebe u red od posledica i negde tamo 22. oktobra sednemo i na miru porazgovaramo o ovoj temi – kaže za Njuz član Odbora za profesionalnu etiku, koji je želeo da ostane anoniman.

 

– Svi koji misle da odluka Nastavno-naučnog veća FON-a nije bila dobra, moći će da ulože žalbu, ali ko će se baviti sada žalbama kada nas Merkur bombarduje sa svih strana svojim negativnim uticajem. Strpite se malo dok se horoskop ne normalizuje – rekao je on.

 

Kako Njuz saznaje, momci koji stoje ispred zgrade Rektorata deo su privatnog obezbeđenja koje treba da čuva sve u zgradi Rektorata od retrogradnog Merkura kako ih slučajno ne bi napao nekog svojim lošim uticajem.

Viktor Marković
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Kao stručan konsultant uključite Vidovitu Zorku i Kleopatru neće da fali.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix