nazad na vrh

Uplatio letovanje u Grčkoj jer želi da obiđe Šumadiju

UŽICE, 4. jul 2018, (Njuz) – Užičanin Stanko Antonijević odlučio je da ovog leta obiđe lepote Šumadije pa je zato u jednoj turističkoj agenciji iz Čačka sebi uplatio letovanje u Grčkoj. 

– Možda izgleda smešno moja želja da odmor provedem u Šumadiji, ali sam nedavno shvatio da jako slabo poznajem našu zemlju, njene prirodne lepote i kulturne znamenitosti – priča Stanko – Dobro sam se raspitao oko uslova i kvaliteta usluge koje nude domaće turističke agencije i, po preporuci prijatelja, uplatio aranžman za Grčku. Profesionalna usluga, visoki standardi koje ova agencija neguje u svom poslovanju su bili ključni za moju odluku i mogu potvrditi da nisam pogrešio. Za uplaćenih deset dana u Grčkoj dobijate fantastično putovanje Šumadijom, mogućnost da na pravi način upoznate ovaj deo Srbije i uživate u kratkom borаvku u Kragujevcu – tvrdi on. 

Utisci koje je doneo sa putovanja su još sveži, a, kako sam kaže, teško je rečima na pravi način preneti oduševljenje koje ga ne napušta. 

– Juče sam stigao kući i malo je reći da je putovanje je ispunilo sva moja očekivanja. Krenuli smo ujutru iz Čačka, a ja sam mogao da razgledam čarobni šumadijski pejzaž koji me je prosto očarao. Čim smo stigli u Kragujevac, vozač nam je rekao da izađemo i ostavio nas na parkingu. Iskoristio sam priliku i obišao grad uzduž i popreko. Kragujevac je stara srpska prestonica, grad bogate istorije u kome svakako ima šta da se vidi. Posle obilaska sam obišao nekoliko kafića kako bih osetio duh grada, a onda seo u jedan lep restoran kako bih probao čuvene šumadijske specijalitete. Bilo je ovo divno iskustvo i toplo bih ga preporučio svakome ko želi da upozna srpsku gostoljubivost i tradiciju – bez mnogo razmišljanja poručuje ovaj mladić i dodaje da aranžman možda jeste malo skuplji jer za deset plaćenih noćenja u Grčkoj dobijate put do Kragujevca, ali i da ovakvo iskustvo vredi svakog uloženog dinara.

Bojan Savić

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. A da je uplatio letovanje u Egiptu stigao bi cak do Deliblatske pescare.

  2. E zato cu ja da uplatim aranzman U SOKO Banji i eto me na Rodosu…ovo je divna saradnja s komsijama…

  3. E Pa ne bas kad sam zavrsila U Austriji htela sam U Svicu…al to je bilo ono .. pih kakva je to zemlja ne bi ziveli tamo nikad…Al nikad ne reci nikad i eto…moras da prizoves mesto koje zelis…zato pazi da mnogo ne pljujes Marinkovu baru .. mozda se nastanis…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix