njuz-autor

AUTOR: urednistvo

12. aug. 2022

Uprava Partizana traži od UEFA da ih kazni igranjem utakmica bez navijača

BEOGRAD, 12. avgust 2022, (Njuz) – Uprava fudbalskog kluba Partizan zatražila je danas od Evropske fudbalske federacije (UEFA) da ih kazni zabranom igranja utakmica bez prisustva navijača. U obrazloženju zahteva klub iz Humske naveo je da su navijači na meču protiv AEK-a sa Kipra napravili čitav niz teških incidenata, pa zaslužuju da im se zabrani ulazak na stadion na duži period.

– Svi smo bili svedoci nedopustivog ponašanja „grobara“ na sinoćnjoj utakmici. To što su na početku zapalili baklje nikoga nije ugrozilo, ali skandiranje „Uprava napolje“ i „Vučiću pederu“ prevršilo je svaku meru. Takav vandalizam klub našeg renomea ne može sebi da dopusti pa zato od Uefe tražimo da bude rigorozna – kaže Miloš Vazura, generalni direktor FK Partizan.

Vazura ističe da je sinoćno ponašanje navijača poslalo lošu sliku u svet o tom klubu i našoj zemlji.

– Doduše, slika i nije bila tako loša, više je ton bio problematičan. Žandarmerija je pokušala da utiša buku u televizorima gledalaca, tačnije jednog specijalnog gledaoca, ali joj nije pošlo za rukom. Zbog svega toga očekujemo da disciplinski sud Uefe u Nionu bude nemilosrdan – kaže Vazura.

On ističe da je tačno da su iz Partizana u više navrata isticali da su navijači njihov dvanaesti igrač, ali sada kada malo bolje razmisle, shvataju da se fudbal se igra sa jedanaest igrača, te im navijači i neće mnogo nedostajati. Štaviše, očekuju da se u tišini praznih tribina fudbaleri „crno-belih“ bolje skoncentrišu na igru i konačno počnu da pobeđuju.

Orao Orlić

  1. Danilo kaže:

    Stoka pogana od uprave,pa nije ni cudo sto nas cigani deru

  2. zeki kaže:

    ma samo vi nastavite ovako bice jos gore

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *