njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

20. nov. 2013

Upravni odbor Narodnog pozorišta održao prvu probu svađe oko mesta upravnika

Pavlović je dodao da mu je malo zasmetala improvizacija dirigenta Dejana Savića koji je tokom probe bespotrebno više puta ponovio istu rečenicu

BEOGRAD, 20. novembar 2013, (Njuz) – Članovi Upravnog odbora Narodnog pozorišta održali su juče prvu probu svađe oko mesta upravnika. Akteri su nakon probe bili jedinstveni u oceni da će svađa, sudeći po reakcijama prisutnih, biti najveći hit ove pozorišne sezone.

Radoslav-Lale Pavlović koji u svađi predstavlja predsednika Upravnog odbora, smatra da su upravo ovakve svađe nešto što je nedostajalo našoj pozorišnoj sceni.

– Svađa oko mesta upravnika ima zaista veliki potencijal i verujem da će u narednom periodu postati obeležje Narodnog pozorišta . Mislim da ona zaista ima tu snagu da zaseni ceo repertoar. Svi ste videli sa koliko smo emocija i strasti juče učestvovali u njoj – naglasio je on.

Pavlović je dodao da mu je malo zasmetala improvizacija dirigenta Dejana Savića koji je tokom probe bespotrebno više puta ponovio istu rečenicu.

– Od starta je zamišljeno da nas dvojica iznesemo veći deo svađe, ali on smatra da je njegova uloga vršioca dužnosti upravnika ključna i da zbog nje treba da drži monolog, a da svi mi ostali moramo da ćutimo i slušamo. Ja sam morao da ga prekinem nekoliko puta jer bi u slučaju monologa svađa izgubila smisao – rekao je on.

Dejan Savić je na to kratko dodao da je zadovoljan prvom probom, ali da veruje da će generalna proba biti mnogo ubedljivija i fizički daleko zahtevnija ukoliko Pavlović nastavi ovako da se ponaša tokom svađe.

Soko Sokolović

 1. Himalajac kaže:

  A gde se kupuju karte za probne svadje?

  1. knedla sa šljivama kaže:

   Gde? Pa u duševnom rastrojstvu.

   Nego, ako ima toliko strasti i emocije u svađi, je l će posle svađe da se mire….ovaj, hm… kao i svi, jelte… s još više emocije…?

 2. Zoran Mitrovic kaže:

  Posto je ovo tek prva proba, ucesnici “predstave” imaju dosta vremena da ucvrste svoje uloge tako da premijera protekne bez problema. Jos od nasilnog, od strane SPS – a postavljenog g. Berceka kao upravnika, nije bilo interesantnije komedije. A da li cemo se i smejati na premijeri, videcemo. Za sada jos uvek placemo.

 3. scoby kaže:

  To ce trajati dok lale Beogradskim Ediktom ne dovede Cara Konstantina za upravnika NP.

 4. Ivona kaže:

  :))))))))))))))))) Čista 10-ka za ovu umetnost vrhunskog humora!

 5. Miki kaže:

  Nova hit predstava Laleta Pavlovića: “Upravnistička farsa”

 6. mixon kaže:

  :D ne mogu da prestanem da se smejem!

 7. Majlo kaže:

  Maestralno. XD Ali “fizički mnogo zahtevnija” premijera – VRH!

 8. Kamicak kaže:

  Mozda malo bogatiji kostim-recimo u stilu američkog keča. Ova odela su monotona i istadaju iz koncepcije.

 9. Znatizeljan kaže:

  Komad se zove: Okrugli sto Kralja Artura.

 10. Tagore kaže:

  Do svađe u upravnom odboru Narodnog pozorišta je došlo zbog povišene cene kiselog kupusa iz Župe.

  Proizvođač futoškog kupusa Rajko Gligorić najavio je da će podeliti 40 tona kupusa jer više voli da ga besplatno da onima koji uz mizerne plate jedva sastavljaju kraj s krajem u upravnom odboru nacionalnog cirkusa.

  Ištvan Kradoš je preko Horgoša uvez'o jeftiniji mađarski kupus.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *