njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. mar. 2012

Usled nedostatka glumaca, televizija zaposlila voditelja

Bio je zauzet

BEOGRAD, 5. mart 2012, (Njuz) – Usled nedostatka glumaca, priliku da dobije posao voditelja na nacionalnoj televiziji, dobio je voditelj bez posla. Ovaj voditelj bi trebalo da vodi emisiju koja će praviti nedeljnu analizu aktivnosti mesnih zajednica u istočnoj Srbiji.

– Emisija će biti emitovana subotom, pola sata iza ponoći. Presrećan sam što sam konačno dobio priliku da radim ono za šta sam se školovao. Nadam se da će moj primer dati nadu mnogim drugim kolegama koji su bez posla. Trudiću se da budem maksimalno objektivan i profesionala, kako to profesija i nalaže – euforično priča za Njuz voditelj.

Kako saznajemo iz izvora bliskog glumcu, za ovu emisiju je u planu bio Nikola Đuričko, koji je pokazao fantastične voditeljske veštine vodeći „Karaoke obračun“, međutim, nije bio zainteresovan da se vrati voditeljskom poslu.

– Naš drugi izbor bio je Dejan Pantelić, ali prema istraživanju koje je sproveo Stratedžik marketing, Dejan je šoumen koji je prepoznatljiv u zabavnim emisijama i kvizovima, a i nije glumac, pa smo odlučili da adekvatno rešenje potražimo na drugom mestu. I Suzana Mančić ima glumačke reference, ali je reditelj emisije zamislio muškarca na mestu voditelja – rekao je izvor.

Koliko je teško danas da se pronađe adekvatan, neuspešan glumac koji bi postao voditeljska zvezda malih ekrana, uverio se i HR menadžer televizije koja je zaposlila voditelja na mestu voditelja.

– Ne vredi. Svi glumci koji su želeli da rade na televiziji, već uveliko rade. Pokušali smo u svim pozorištima, obišli smo čak i ona amaterska, ali nema više glumaca koji bi hteli da rade kao voditelji. Odbili su nas i članovi dramske sekcije elektrotehničke škole „Nikola Tesla“ – rekao je Veljko Popadić, HR menadžer televizije.

Uroš Bogdanović

 1. Tetka kaže:

  Ево, госин преЦедник има идеју како решити проблем незапослености
  http://www.blic.rs/Vesti/Ekonomija/310496/Tadic-Otvaranje-porodicnih-firmi-resava-nezaposlenost
  Ваљда је имао у виду и водитеље ;)

 2. fakir kaže:

  glupost od teksta

 3. Mijo kaže:

  Elektrotehnicka skola agrgrgrgr:)))))))
  Setih se Mire Stupice “zar Mirijevo ima dramu?”

 4. titirititi kaže:

  Malo reklame za Djuricka posle svega o zemlji, krvi i medu

 5. celtic kaže:

  Pravda za aktivnosti mesnih zajednica!!!!

 6. Neupucen kaže:

  Hocemo Suzu!!!!! Njene su reference najjace !!!!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *