njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. maj. 2011

Uspeo dogovor “Čujemo se pa se vidimo od ponedeljka”

Sve je počelo otključanim telefeonom u džepu

BEOGRAD 13. maj 2011. (Njuz) – Beograđani Nikola Milanović (33) i Ivan Stanisavljević (31) sastali su se u četvrtak uveče u kafiću “Vagon” na Novom Beogradu, što je prvi zabeleženi slučaj realizacije plana “čujemo se pa se vidimo od ponedeljka” u novijoj istoriji Srbije, saznaje Njuz.

– U petak popodne sreo sam svog poznanika Ivana na Fejsbuk chatu – priča Milanović  – Razmenili smo nekoliko rečenica, prokomentarisali koje utakmice treba odigrati tog vikenda, obavestio sam ga da se jedna naša drugarica porodila, a onda sam mu napisao “stvarno bismo mogli da se vidimo”, na šta mi je on odgovorio “čujemo se pa se vidimo od ponedeljka”. Već trenutak kasnije mislio sam da od toga nema ništa, štaviše, na to sam potpuno zaboravio u roku od dva minuta čim sam otvorio novi prozor na Fejsbuku – objašnjava Milanović.

– Narednog četvrtka pre podne desila se neobična koincidencija – nastavlja priču Milanović – Mobilni telefon mi je ostao otključan u džepu i dok sam se mrdao slučajno je pozvao baš Ivana iz mog imenika. Sedeo sam na poslu i odjednom začuo iz pantalona njegov glas, pa sam se javio. Obojica smo bili zbunjeni, a onda smo se posle kraćeg razgovora dogovorili da se vidimo te večeri jer nismo imali neke obaveze. Time je naš dogovor “Čujemo se pa se vidimo od ponedeljka” definitivno uspeo – zaključuje Nikola.

Kako saznajemo, sastanak je trajao oko dva sata, tokom kojih su dva poznanika razgovarali o poslu, porodici, Bin Ladenu, Tomi Nikoliću, kao i gde ima da se kupi polovna prednja osovina za Opel Kadet.

Istok Pavlović

 1. dange kaže:

  “Sedeo sam na poslu i odjednom začuo iz pantalona njegov glas, pa sam se javio”

  KLASIKA 8-)

 2. ekadmenaterastedanapisem kaže:

  opel kadet.

  L O L !!!

 3. kris kaže:

  jel ovaj na slici Ivan ili Nikola?
  :)

 4. b kaže:

  prednja osovina za kadeta, hahahaha

 5. Stefko kaže:

  Значи, текст је перфектан у сваком детаљу, али предња особина за опела кадета ме је одушевила…

 6. Stefko kaže:

  Хтедох рећи осовина…

 7. Slavisha kaže:

  Sad ste me podsetili da sam pre tri nedelje rekao kumu Darku da cemo se videti od nedelje… Sad se pitam sto se ne javlja?

 8. Eni kaže:

  hahaahahahahahahahhaahahhahaah …. (ovo je bilo veoma glasno smejanje) .. jao genijalno, i dalje se smejem .. ahaahah :D

  aj pa se vidimo od ponedeljka ;)

 9. Sofronije kaže:

  Ne mogu da se odlucim sta me je vise zasmejalo. To sto je “odjednom zacuo iz pantalona njegov glas” ili pitanje “gde ima da se kupi polovna prednja osovina za Opel Kadet”.

 10. Sagacity kaže:

  Uh, ovaj tekst me je totalno zabrinuo… :)

  Izgledami, da su ”čućemo se i videćemo se”, postali sve izvesniji…
  Ne vredi, moram nešto drugo smisliti…

 11. neko iz mase kaže:

  Cek, cek, a krst kardana?

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *