nazad na vrh

Ustav Srbije će biti izmenjen da bi bio u skladu sa Vučićem

Ustav već sada kaska za Vučićem

BEOGRAD, 25. jul 2017, (Njuz) – Ustav Republike Srbije, koji nije u skladu sa Aleksandrom Vučićem, biće izmenjen kako ne bi odstupao od onoga što misli i kaže predsednik Srbije u datom trenutku, saznaje Njuz iz izvora bliskih vlastima.

Izmena Ustava dogodiće se u najskorije vreme, jer već sad uveliko kaska za Vučićem, potvrdili su neimenovani izvori.

Kako se nezvanično saznaje, građani Srbije, koji ionako odavno žive u skladu sa Vučićem, neće osetiti značajnije promene u svakodnevnom životu.

Stručnjaci se slažu da je Vučić odavno pregazio Ustav, a na predlog da bi Vučić trebalo da se uskladi sa Ustavom kažu da je potrebno biti realan.
– Treba razmišljati u okvirima mogućeg. Da parafraziram staru izreku, ako neće Vučić Ustavu, onda će Ustav Vučiću, kaže stručnjak za pravo, legalitet, legitimitet, pravičnost, ispravnost i pravdu Vuk Drašković.

Prema našim saznanjima, u Ustav bi kao preambula trebalo da uđe rečenica da je “Srbija sastavni i neotuđivi Vučićev deo”.

Viktor Marković

 1. Ustav Srbije treba da ima samo jedan član :
  Kako ja kažem.

 2. A mislite valda da delove koji se odnose ma prostore Andreja i ulogu Večne maje treba rešavati amandmanima pa da se ustrojimo kao Amerika?!

 3. u stvari, ustavom ce rec Kosovo i Metohija biti zamenjena sa pojmom Vucic

 4. I dosadašnji Ustav uspešno je parafrazirao uz velike umetnicke slobode.Međutim tom starom Ustavu odavno je prošao rok pa se ukiselio i pokvario,a koristili su ga još žuti.A i himna nam je stara još iz doba Obrenovića, ili je u potpunosti izmeniti ili dodati strofu o novom vođi.Na kraju možemo promeniti i drzavi ime staro je i prilično iskompromitovano neka nam novo da EU,neko originalno i njima odgovarajuće, mi ćemo ionako sami sebe zvati Stradija ili Beogradski pašaluk.

 5. Vucic putuje na tajne razgovore o Kosovu sam da u starom vladinom avionu da nebi ugrozio zivot nekom od svojih ministara.Time iskazuje ne vidjeno pozrtvovanje i hrabrost.

 6. UstaAV srbije, u istoriji poznatiji kao Usnijin ustav, treba da ostvari hiljadugodišnju težnju naroda, SVI SRBI U ISTOM DUPETU.

 7. Izdavacka kuca ,Moj bata” uskoro izdaje sabrana dela vucicevih Ustava.
  Inace, naredni Ustav ce biti kao Brana ili fontane na Slaviji-prelivni. Sve ono sto je visak iscurece: Kosmet, pravo radnika na strajk, pravo na slobodu misli i izrazavanja, pravo na platu…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix