nazad na vrh

Usvojen Zakon o obaveznom Dušanu Bajatoviću u upravnom odboru svake firme

...

BEOGRAD, 23. decembar 2014, (Njuz) – Zakon o obaveznom Dušanu Bajatoviću u upravnom odboru bilo koje firme u zemlji usvojen je danas u Skupštini Srbije i donosi niz novina.

Pre svega, firme koje do sada nisu imale Dušana Bajatovića u upravnom odboru, od sada će morati upisati Dušana Bajatovića u svoj upravni odbor.

Osim toga, zakon predviđa i da mala preduzeća takođe imaju obavezu da imaju Dušana Bajatovića u upravnom odboru, gde bi Dušan Bajatović predstavljao ceo upravni odbor.

Stručnjaci se slažu da će se ovim usaglašavanjem značajno uprostiti državni aparat, gde će se broj firmi od kojih Dušan Bajatović ne prima platu svesti na nulu.

– Danas imate situaciju da još uvek ima firmi koje nemaju Bajatovića u upravnom odboru, i to predstavlja problem jer samim tim se ni deo prihoda tih firmi ne sliva tamo gde je to najpotrebnije, to jest Dušanu Bajatoviću, – kaže za Njuz Dušan Vujović, ministar finansija. –

Kako Njuz nezvanično saznaje, stopa nezaposlenosti Dušana Bajatovića je već počela da opada, i očekuje se da ubrzo dostigne nula posto.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
 1. Obajatovic:
  -Majo, sada mi je ovoliki.
  Maja:
  -Tolicki?

 2. Kako je dusan od rodjenja prost k`o drveni cesalj, drzavni aparat tezi jednacenju po zvucnosti – sviranje na ceslju isto je sto i sviranje na …

 3. Nije za dzabe ovaj mali debeli ruski deputat, najposeljniji nezenja u Srbiji.

 4. Meni je Bajatovic sexy.

 5. Doneta dopuna zakona u pauzi sednice : Upravni odbori su u obavezi da upišu i SNS-u, kao “ćerku firmu”.

 6. Šta, naš prosti državni aparat može još više da se uprosti??? E pa ovaj zakon je, onda, u nesaglasju sa onim rebalansom prostačenja što pomenuste…

 7. Šteta što je Dragan J. Vučićević oženjen on bi tako lego Maji. Ona tikom a on krikom.

 8. Nova vest: usvojen i amandman, o obaveznom Dušanu Bajatoviću u svakoj službi bezopasnosti, odnosno bezbednosti, a naročito ruskoj.

 9. Svaka čast Njuzu na imenovanju novog direktora!!!!

 10. Што је најтужније ово ће ускоро бити истина.

 11. … povracanje, bljutav ukus i gorcina jer su >oni< smesni, a mi bedni, jadni

 12. Poštenje je odlika “reforme”pa se sada tako PLJAČKA zove.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix