njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

15. maj. 2018

Utvrđeno da je aktuelna Vlada Srbije posledica NATO bombardovanja

BEOGRAD, 15. maj 2018, (Njuz) – Aktuelna Vlada republike Srbije direktna je posledica NATO bombradovanja 1999. godine, saopštila je specijalna komisija formirana sa ciljem da istraži uticaj štetnosti ovog događaja na građane naše zemlje. Doktor Darko Laketić, predsednik komisije, kaže da je na ovaj način nedvosimisleno dokazan štetan uticaj NATO agresije na zdravlje i kvalitet života građana Srbije.

– Detaljnim istraživanjem utvrđeno je da je bombardovanje naše države i naših građana dovelo do formiranja ovakve Vlade Srbije. Uspeli smo da dokažemo uzročno – posledičnu vezu NATO agresije sa sastavom i postupcima vlade i njenih članova. Sagledali smo sve činjenice i okolnosti u vezi sa delovanjem ministara, kao i uticaj koji odluke vlade imaju na život i zdravlje građana i došli smo do zaključka da je ovakva vlada mogla da nastane samo kao posledica velike količine uranijuma koja je korišćena 1999.godine – izjavio je Laketić.

– Prvi put smo na vezu između osiromašenog uranijuma i naše vlade posumnjali jer nam je bilo neobično to što Rasima Ljajića nije bilo moguće ukloniti iz vlade, iako je njen sastav više puta menjan. Kada smo počeli malo više pažnje da obraćamo na Nebojšu Stefanovića, ponašanje ministra Vulina ili izjave Ivice Dačića zaključili smo da ovakva vlada može biti jedino rezultat NATO bombardovanja – rekao je Laketić.

Predsednik Vučić je ovim povodom izjavio da nije bio sklon teorijama o osiromašenom uranijumu, ali su ga rezultati istraživanja demantovali.

– Nikada nisam verovao da su za ovu vladu krivi oni koji su nas bombardovali, ali nakon razgovora sa članovima specijalne komisije vidim da nisam bio u pravu. U pitanju je zločin bez presedana čije ćemo posledice, zbog ovakve vlade, osećati decenijama – zaključio je on i dodao da bi sve bilo drugačije da se bivša vlast odgovornije ponašala.

Soko Sokolović

 1. milan (nisam odavde) kaže:

  predsednik vučić izjavio ,,vidim da nisam u pravu”! Evidentno je da je i Soko ovo napisao pod ,,uticajem”. Mada mi je čudno da američki ambasador tvrdi da nema uzročno posledničnih odnosa… Ipak je uranijum napravio ,,havok” (a i njegovi primenjivači!)!

 2. Ja sam kaže:

  Clanovi nase vlade su bogati osiromasenim mozgom.

 3. voya montoya kaže:

  A i poznato je da slobodni radikali izazivaju onu najgoru bolest…Tri slova…a nije SNS…

 4. jako osteceni gradjanin kaže:

  Trazicemo odstetu? Red je.

 5. Čegevara kaže:

  Genijalno saznanje,

 6. PredsednikSrbije kaže:

  USA ambasador Kajl Skot otkrio je da je osiromašeni uranijum zdrav i da ga preporučuje za upotrebu u ishrani barem jednom sedmično. “Ima toga još kod nas” poručio je sa govornice skupa “Zdravom hranom do Demokratije” održanom u Grdeličkoj klisuri.

 7. Strani Placenik kaže:

  Mozda deluje da je smesno. Ali na zalost hiruski je tacno. Osiromaseni narod, bombardovan osiromasenim uranijumom moze samo da izabere politicare sa osiromasenim mozgovima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *