njuz-autor

AUTOR: urednistvo

17. sep. 2012

Većina glasova u glavi Željka Keruma se slaže da su Srbi uzrok svih problema u Hrvatskoj

Kerum okrivio Srbe što je Kerum gradonačelnik Splita

SPLIT, 17. septembar 2012, (Njuz) – Glasovi koje gradonačelnik Splita Željko Kerum čuje u svojoj glavi svakog dana usaglasili su danas svoje stavove o tome da su Srbi krivi za sve probleme u Hrvatskoj, kako javljaju hrvatski mediji.

Najbogatiji čovek Splita je rano jutros verbalizovao misao o Srbima nakon što je ona nadjačala ostale misli u njegovom umu, ostavivši „jebem ti novinare da ti jebem“ i „gladan sam“ iza sebe.

Prema izvorima iz Kerumovog mozga, ljudi koji žive u njegovoj glavi i koji mu celog života govore šta da kaže i uradi su još odavno počeli da okrivljuju Srbe za sve loše stvari koje su se ikad desile u Hrvatskoj.

– Srbi su krivi za poskupljenja, za sneg koji je pao u februaru, i za to što je Kerum gradonačelnik Splita – izjavio je jedan od najubedljivijih glasova – Reci i da su novinari koji pišu loše o Kerumu takođe uglavnom Srbi – izjavila je druga grupa glasova, dok su neki od njih ponovili „kako ne bi voleli da Željko ima Srbina za zeta“.

Kerum se odlučio da javno kaže šta su mu glasovi rekli nakon što su ga ubedili da „šovinistički stav automatski prestaje da bude šovinistički ako je to zaista ono što misliš“.

Viktor Marković

Inspiracija: Kerum: Srbi su izvor svih naših problema

 1. зоран kaže:

  ha srbi, ha ha

 2. Miki kaže:

  Ma fini je lik Kerum. Ako izgubi mesto gradonačelnika, treba ga zaposliti na mesto portparola Vlade Srbije, da objašnjava kako je Srbija lider na Balkanu.

 3. smorili su najozbiljnije kaže:

  hrvatima je uvek resenje da za svaki problem optuze srbe, tako da ovo nije nista novo…

  1. Miroslav kaže:

   i za tvoje minuse su srbi krivi

  2. igor kaže:

   oво ми је познато добро:
   србима је увек решење да за сваки проблем оптуже хрвате, тако да ово није ништа ново…

   тако да је истина она стара:
   срби и хрвати иста г…..

 4. zexx kaže:

  Da je ovo rekao Ahtisari pa da covek shvati,bar ima Nobelovu nagradu za slicne izjave.Ovako,ovaj drznik pokusava da uzme Nobela na vec profurane fazone.Najostrije ga kazniti za plagijat i oduzeti mu kanditauru Nobela za mir(mislim, cim daje ovakve izjave sigurno je kandidat).

 5. mixon kaže:

  vidi se na čoveku da mu se u glavi odvija žestoka rasprava, moglo bi se reći i pravi domovinski rat. Nije lako objediniti sva ta različita viđenja, ali srećom našao je tačku konsenzusa i fokusa oko kojeg se svi mogu ujediniti u jedan jedinstveni glas Željka Keruma.

 6. Raynolds kaže:

  Ja bih mogao levom rukom da mu nacrtam bolju frizuru od ove njegove Hiroshime na glavi.

 7. Ja sam kaže:

  Pozivam Keruma da ucestvuje u gej paradi u Beogradu.
  Peglanje kose zagarantovano.

 8. celtic kaže:

  Moji Irci to opravdano zovu ‘Parliament in Head’. Dok se oni sastanu, razbude, popričaju, posvađaju, pomire i dogovore, možeš sebi napraviti 3-4 nove države….

 9. jasar kaže:

  U glavi me zucna rasprava, nije to lako izdrzati. Dobro je da su stavovi usaglaseni pa sad moze i javno da iskaze svoju intiligenciju i dokaze da je pametan barem kao magarac ako ne i vice. Mog`o bi Boris na uvce da mu peva “We never gona danc again“, bolje on nego Majki, mislim…

 10. jasar kaže:

  U glavi me zucna rasprava, nije to lako izdrzati. Dobro je da su stavovi usaglaseni pa sad moze i javno da iskaze svoju intiligenciju i dokaze da je pametan barem kao magarac ako ne i vice. Mog`o bi Boris na uvce da mu peva “We never gona danc again“, bolje on nego Majki, mislim…

 11. Shumsky kaže:

  SRBE NA VRBE!!!!

  imao sam na faksu kolezinicu Vrbu :)

  lepotica! ehhh…….

 12. kukurek kaže:

  crko dabogda !

 13. Amputacija mozga kaže:

  Tip treba da promeni prezime u Majmunum. :)

 14. Wander kaže:

  Garant mu neka Sprkinja dok je u toplesu ljetovala na plazama lijepe Hrvatske nije dala, pa je sad ljut na citavu naciju!

  1. Shumsky kaže:

   ili mu je dala – gnojavac %)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *