njuz-autor

AUTOR: urednistvo

05. jul. 2011

Većina građana dočekala Novaka u krugu porodice

Oko 100.000 građana dočekalo je Novaka u centru Beograda

BEOGRAD, 5. jul 2011, (Njuz) – Većina građana Srbije ovogodišnji doček Novaka provela je u svojim domovima u krugu porodice, uz raskošnu trpezu i bogat TV program, slično kao i tokom prethodnih proslava ovog praznika.

Iako je i ove godine tokom poslednjih nekoliko dana, posebno među mladima, učestalo pitanje bilo „Gde ćeš za Novaka?“, većina se na kraju opredelila da ostane kod kuće i uživa u raznovrsnom TV programu.

Određeni broj građana odlučio se za doček u nekom od kafića i restorana, koji su zabeležili nešto bolji promet nego prethodnih dana. Na radost svih posetilaca većina lokala nije naplaćivala ulaz za ovaj praznik i nije bila potrebna rezervacija, a kako Njuz nezvanično saznaje, cena pića uglavnom je bila ista kao i ostalih dana, osim u onim kafićima u kojima je bila nešto veća.

Kao i proteklih godina i ove je organizovan doček Novaka u centru Beograda, gde se okupilo oko 100.000 ljudi, koji su imali priliku da uživaju u maestralnom vatrometu. Na platou ispred Skupštine bio je osmišljen šarolik program sa ciljem da zadovolji sve muzičke ukuse, tako da su pred okupljenim narodom nastupili TAP 011, Električni orgazam, Vlado Georgiev i Miroslav Ilić. Građane koji su Novaka dočekali u centru grada zabavljali su poznati voditelji Ivan Ivanović i Ivana Zarić.

Ovogodišnji praznik pao je istog dana kada i proslava Dana nezavisnosti SAD, zbog čega je više puta bilo naglašeno da vatromet u centru Beograda nema nikakve veze sa vatrometom u Vašingtonu.

Marko Dražić

 1. Maki kaže:

  Odlično, kao i uvek! Parada patriotizma i kiča!

 2. Proka89 kaže:

  Upravo tako, gotivim i ja Novaka, ali smorise nas totalno sa njim.Jos jedino da objave neki snimak Noleta na nosi, pa da kompletiraju program.

 3. Blagzor kaže:

  Potkrala vam se greška – na jednom mestu ste napisali “Novada” :)

  Inače,ja sam skupio društvo za Novaka,svako je dao po hiljadarku,pa smo puštali muziku sa kompa i zezali se celu noć kod mene u kući.Već planiramo šta ćemo za srpskog Novaka!

 4. Noki kaže:

  Haha mogli ste da napravite fazon i sa Proslava Dana nezavisnosti SAD po prvi put slavljena i van SAD, u Beogradu :))

 5. Nikola kaže:

  Pravu Novu godinu sam čekao kod kuće, ali ovaj događaj nisam mogao da propustim. Nova godina dođe sama po sebi a ovo je nešto posebno.

 6. Ljix kaže:

  U krugu porodice i sa praznom trpezom…

 7. sloboda(n) kaže:

  gde ćeš za novaka… ludilo.

 8. Dado kaže:

  “…cena pića uglavnom je bila ista kao i ostalih dana, osim u onim kafićima u kojima je bila nešto veća…”

  Skidam šešir!

 9. shshshsh kaže:

  Dobar tekst :) No, ipak! Zaslužio je doček, što jes- jes.

 10. technocaja kaže:

  Jeste, ja upravo cujem da je na doceku u krugu porodice bilo izmedju 3 i sto 3 hiljade ljudi ako ne brojimo one pred skupstinom :)

 11. bilmaise kaže:

  Ponovo se slavi Dan borca, kao sto i treba da bude.
  55 godina nije mala tradicija, to je jedna od duzih u Srbalja.

 12. xzy kaže:

  Glupost od vesti. Nesmesno totalno

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *