njuz-autor

AUTOR: Marko Drazic

09. nov. 2018

Večni student napravio veliku žurku povodom povećanja penzija

BEOGRAD, 9. novembar 2018, (Njuz) – Stefan I. (37), postapsolvent na Filozofskom fakultetu, napravio je sinoć veliku žurku na kojoj je proslavio povećanje penzija od pet do 13 odsto.

On je izjavio za Njuz da ga je već godinama zabrinjavala dosta mala penzija njegove bake, koja mu nije bila dovoljna za život i osnovne ljudske potrebe, zbog čega je čak pomišljao da ubrza završetak studiranja.

– Mesecima sam pokušavao da se oporavim od Vučićevog smanjenja penzija. Deluje mi kao da država uopšte nije uzela u obzir sve nas studente koji živimo od babinih i dedinih penzija – kaže ovaj tridesetsedmogodišnji mladić.

On napominje da je na žurci imao preko 30 gostiju, mahom studenata, koji su takođe bili u slavljeničkom raspoloženju.

– Potrošio sam dosta para na žuru i trebaće mi nekoliko meseci bakine penzije da se malo finansijski oporavim, ali vredelo je – kaže ovaj student, koji dodaje da je još nekoliko njegovih kolega najavilo žurke zbog istog povoda, tako da je odlučio da ipak preskoči januarski rok.

Marko Dražić

  1. Mučenik kaže:

    Nadriministri Mali i Đorđević su otkrili nonsens i nebulozu da će penzije biti veće no ikad povećanjem 5% (a do pre neki dan 8,8% do 13,3%) i kao papadgaji ponavljaju vođine nonsense. Te penzije realno su niže za oko 25% u odnosu na one pre otimanja 2014. godine. Zbog toga oduševljenje penzionera splasnuće kada uđu u prvu prodavnicu. Onda, šta ovi ministri jedu go*na?

  2. milan (nisam odavde) kaže:

    Potvrdjuje se da će penzioneri opet izvisiti. Dok se podmire unuci, prodavci u Ludilu, struja, grejanje (ko ima), plati najjeftiniji hleb opet im ništa neće ostati. Al bolje da cure. Ako vlast čuje da im je ministar povećao penzije, možda im opet otmu!

  3. dragana jovanovic kaže:

    veciti studentu sad kreni sa ispruzenom rukom na prometnom mestu,valjda ces vise da skupis,nego tvoja baka sto ce da dobije valjda za celu godinu povisicu

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *