Ministru žao što se kraj raspusta poklopio sa ovim sunčanim danima
njuz-autor

AUTOR: Soko Sokolovic

01. sep. 2015

Verbić tužan zbog završetka raspusta

BEOGRAD, 1. septembar 2015, (Njuz) – Ministar prosvete Srđan Verbić izjavio je danas za Njuz da je izuzetno tužan zbog završetka letnjeg raspusta. Prema njegovim rečima raspust je bukvalno proleteo, a škola i prosvetni radnici mu uopšte nisu nedostajali.

– Početak školske godine mi sve teže pada. Tokom raspusta sam baš uživao, nisam nijednom pomislio ni na prosvetne radnike, ni na učenike, a pogotovo nisam razmišljao o njihovim problemima i svim onim teškoćama koje idu uz njih. Bilo bi mi malo lakše da je ružnije vreme jer je zaista šteta da se kraj raspusta poklopi sa ovim sunčanim danima – požalio se Verbić.

-Pravo da vam kažem jedva čekam da dođe vikend. Baš sam juče uzeo kalendar da proverim kada će ponovo neki praznik ili raspust. Nadam se da barem tokom prvih dana školske godine neće biti puno posla i da će me svi ostaviti malo na miru, dok se ne priviknem na to da je raspust prošao – rekao je ministar.

Verbić je dodao i da se potajno nadao da će prosvetari započeti štrajk i da će na taj način produžiti raspust, ali su ga, kao i mnogo puta do sada, potpuno razočarali.

Soko Sokolović

  1. milan (nisam odavde) kaže:

    Ovim napisom vi insistirate da se ministar prosvete u proslosti (raspust ili ne) bavio pitanjima od vitalnog znacaja za prosvetu. Odakle vam takva ideja?

  2. Рубљов kaže:

    вербић тужан и несрећан?! Ох, не могу да верујем, та он вазда изгледа као зечија шапа која око врата носи детелину са четири листа и која је црној мачки прешла пут због чега је иста разбила огледало пролазећи испод мердевина…Он је срећа у срећи, никад срећа у несрећи…Сад сам и ја тужан…Какав ли ће тек бити кад добије за домаћи задатак да опише како је провео летњи распуст и сазна да му родитељи нису прочитали лектиру за ову годину…Не дај се лаки верби!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *