njuz-autor

AUTOR: Bojan Ljubenovic

24. jun. 2021

Verica Bradić pitala Olju Bećković do kad je na odmoru

Beograd, 24. jun (Njuz) – Voditeljka tok šou emisije „Hit tvit“ Verica Bradić pitala je autorku emisije „Utisak nedelje“ Olju Bećković do kada planira da bude na odmoru, saznaje Njuz. Bradićeva, čija se emisija na na televiziji Pink emituje nedeljom od 21 čas, trenutno se nalazi na letnjoj pauzi, ali je vrlo zainteresovana da sazna do kada će ona trajati.
– Tačno je da sam se kod Olje Bećković raspitivala kada ima nameru da se vrati pred kamere, jer mislim da imam pravo da znam koliko će mi trajati odmor. Pre neki dan su me zvali iz kadrovske da pitaju na koliko dana da mi otkucaju rešenje za odmor, a ja nisam znala šta da im kažem. Kolegijalno bi bilo da mi se Olja javi, jer je vrlo neprijatno kada čovek ne može da planira svoje vreme – objašnjava Verica.
Voditeljka „Hit tvita“ kaže da tačan datum početka nove sezone nije samo njen problem, već se o tome raspituju i brojni građani koji imaju obavezu da se spontano, telefonski uključuju u ovu emisiju.
– Čitava armija ljudi treba da uskladi svoje godišnje odmore sa Oljom Bećković, a ona se ne javlja, mislim da je to krajnje neprofesionalno. Evo, baš jutros su me zvali Šešelj, Čeda, Nebojša i Ana i takođe se raspitivali dok kad mogu da budu na letovanju, a ja sam opet bila bez odgovora – kaže Verica Bradić.
Ona dodaje da joj Bećkovićeva do sada nije odgovorila na pozive, pa pretpostavlja da se autorka „Utiska nedelje“ nalazi u romingu.
– Ako ne želi da se čujemo, ne moramo, neka mi samo pusti poruku na Viber, Whatapp ili Mesindžer, stalno sam pri internetu. Ili neka me pecne, pa ću ja nju da pozovem, nije frka – kaže Bradićeva.
Bojan Ljubenović
  1. Пророк из комшилука kaže:

    То су исте стране медаље, отровне су по Србију подједнако.

  2. ONA je TA kaže:

    Prosetaj po Adi Bajani još koji dan, pa je pitaj, samo nemoj da se ispovraćaš kad je vidiš…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *