Beograd će vožnju gondolom ponuditi samoubicama iz celog sveta
njuz-autor

AUTOR: urednistvo

24. sep. 2019

Vesić: Beogradska gondola će privući 90.000 samoubica iz Bugarske

BEOGRAD, 24. septembar 2019, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ne odustaje od planova za izgradnju gondole i optimistički najavljuje da će ona privući bar 90.000 bugarskih samoubica.

Po njegovim rečima, projekat je studiozno pripremljen, a svi pokazatelji govore da će srpska prestonica uskoro postati turistički centar regiona.

– Agresivna manjina koju predvodi i finansira Dragan Đilas osporava ovaj kapitalni projekat jer im smeta svaki napredak Beograda i Srbije – počinje Vesić – Iza planova za izgradnju gondole stoje ozbiljni stručnjaci iz različitih oblasti, a njihove studije nedvosmisleno potvrđuju ispravnost jedne ovakve investicije. Interesovanje je veliko, pa već na otvaranju očekujemo da će Beograd ugostiti bar 90.000 bugarskih samoubica koji nestrpljivo čekaju puštanje gondole u rad. Od toga će korist imati hoteli, ugostitelji i budžet grada, a ne kao u Đilasovo vreme kad je on ceo profit stavljao u svoj džep – izjavio je zamenik gradonačelnika i najavio ambiciozne planove kojim će Beograd vožnju gondolom ponuditi samoubicama iz celog sveta.

Vesićeve prognoze potvrđuju i vesti iz bugarskih turističkih agencija koje tvrde da je zainteresovanost za posetu Beogradu i vožnju gondolom izuzetna.

– Srpska prestonica je već nekoliko godina jedna od najpopularnijih destinacija među bugarskim turistima – priča Vasil Mladenov turooperater iz Sofije – Vest o izgradnji gondole je dočekana sa oduševljenjem. Telefoni svakodnevno zvone, a ljudi insistiraju na rezervacijama iako gradnja gondole još nije počela – tvrdi on dodaje – Evo gledam njenu buduću trasu i razmišljam koliko mi je život bezvezan u poslednje vreme. Žena me je ostavila, radim kao konj, a plata nikava i razmišljam da odem na otvaranje gondole ili makar na prvu vožnju posle njene rekonstrukcije.

Nenad Milosavljević

  1. scoby kaže:

    Ali ova će za razliku od ostalih svetskih gondola, po rečima projektanta AV-a umesto jedne imati čak tri ”žice”. Ovakva ”trofazna” gondola, će sigurno biti svetski raritet. Velika je šteta što naši vredni putari nisu poslušali savet istog projektanta i uklonili ono brdo iz Grdeličke Klisure. Posledice ćemo sigurno videti već na proleće, kad brdo samo otkliza…

  2. Gebo kaže:

    Vučić=Đilas = ortaci u krađi Srbije

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *