nazad na vrh

Vesić: Beogradska gondola će privući 90.000 samoubica iz Bugarske

Beograd će vožnju gondolom ponuditi samoubicama iz celog sveta

BEOGRAD, 24. septembar 2019, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić ne odustaje od planova za izgradnju gondole i optimistički najavljuje da će ona privući bar 90.000 bugarskih samoubica.

Po njegovim rečima, projekat je studiozno pripremljen, a svi pokazatelji govore da će srpska prestonica uskoro postati turistički centar regiona.

– Agresivna manjina koju predvodi i finansira Dragan Đilas osporava ovaj kapitalni projekat jer im smeta svaki napredak Beograda i Srbije – počinje Vesić – Iza planova za izgradnju gondole stoje ozbiljni stručnjaci iz različitih oblasti, a njihove studije nedvosmisleno potvrđuju ispravnost jedne ovakve investicije. Interesovanje je veliko, pa već na otvaranju očekujemo da će Beograd ugostiti bar 90.000 bugarskih samoubica koji nestrpljivo čekaju puštanje gondole u rad. Od toga će korist imati hoteli, ugostitelji i budžet grada, a ne kao u Đilasovo vreme kad je on ceo profit stavljao u svoj džep – izjavio je zamenik gradonačelnika i najavio ambiciozne planove kojim će Beograd vožnju gondolom ponuditi samoubicama iz celog sveta.

Vesićeve prognoze potvrđuju i vesti iz bugarskih turističkih agencija koje tvrde da je zainteresovanost za posetu Beogradu i vožnju gondolom izuzetna.

– Srpska prestonica je već nekoliko godina jedna od najpopularnijih destinacija među bugarskim turistima – priča Vasil Mladenov turooperater iz Sofije – Vest o izgradnji gondole je dočekana sa oduševljenjem. Telefoni svakodnevno zvone, a ljudi insistiraju na rezervacijama iako gradnja gondole još nije počela – tvrdi on dodaje – Evo gledam njenu buduću trasu i razmišljam koliko mi je život bezvezan u poslednje vreme. Žena me je ostavila, radim kao konj, a plata nikava i razmišljam da odem na otvaranje gondole ili makar na prvu vožnju posle njene rekonstrukcije.

Nenad Milosavljević

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ali ova će za razliku od ostalih svetskih gondola, po rečima projektanta AV-a umesto jedne imati čak tri ”žice”. Ovakva ”trofazna” gondola, će sigurno biti svetski raritet. Velika je šteta što naši vredni putari nisu poslušali savet istog projektanta i uklonili ono brdo iz Grdeličke Klisure. Posledice ćemo sigurno videti već na proleće, kad brdo samo otkliza…

  2. Vučić=Đilas = ortaci u krađi Srbije

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix