nazad na vrh

Vesić: Ko je bre postavio onu kaldrmu, umalo da slomim noge dok sam trčao!

Poštovani sugrađani, dragi prijatelji i svi vi koji ne podržavate Dragana Đilasa,

pišem vam da bih podelio sa vama neke impresije od prošle noći. Kao što mnogi od vas znaju, iz štampe je izašla moja knjiga o Beogradu, a nakon uspešne promocije, iz nekih ličnih razloga o kojima ne bih sada, malo sam trčao u centru grada i, boga mi, imao sam šta da vidim.

Pitam ja vas, poštovani sugrađani koji niste za onog Bastaća, ko je bre postavio onu kaldrmu?! Ono nije normalno, bukvalno sve vreme dok čovek trči mora da gleda dole gde gazi. Jedan pogled na gore i ode noga!

Kao što je svima poznato, tu kaldrmu je imao priliku da rekonstruiše Dragan Đilas, ali njemu je bilo preče da krade pare do naroda, zbog čega danas pošten čovek ne može ni da potrči u centru grada, a da svoje zdravlje ne dovede u opasnost.

Ipak, da ne ispadne da se samo žalim, želim da kažem i da je lepo trčati i da bih to preporučio svim građanima. Posebno je korisno ako čovek ne trči sam, ako je uz njega još masa naroda koja takođe trči, jer ga to motiviše da bude bolji, da da sve od sebe ne bi li bio što brži od njih.

Toliko od mene za sada,

vaš zamenik prijatelja,

G.V.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. И онај јарбол, не мора баш од 200 метара, боље дај сто комада од два метра, да имате кворум кад се будете клатили на ветру. Ајд, за ону жвалаву издајничку плачипичку може од два и по, толико је заслужио.

  2. Brže,jače,bolje🤣🤣🤣

  3. 😑😑😑😑😑😑 nema dalje…

  4. Go-run Vesic :)
    Trči bolje nego Marko Djuric za jutarnji program :)))

  5. I svi se prave blesavi…?? A zna se sta rade kompletni idioti…Trce -brze,jace i bolje…od Valerija Borzova…

  6. Koliku je Besić popularnost stekao da ga toliki broj ljudi juri za autogram, ovog puta umače, drugi put neće…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix