nazad na vrh

Vesić najavio da će bugarski turisti trošiti 300 bitkoina dnevno na online dočeku

BEOGRAD, 14. septembar 2020, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je danas da će turisti iz Bugarske, koji će putem interneta pratiti doček Nove godine u Beogradu, dnevno trošiti 300 bitkoina. Vesić je tom prilikom dodao da će onlajn dočeku Nove godine prisustvovati najmanje 90,000 bugarskih turista.

-Beograd neće odustati od zarade od bugarskih turista jer je to beogradski brend. Interesovanje je veliko i nedeljama radimo na tome da naši serveri izdrže toliki broj turista. Moram samo da napomenem da prethodna vlast u Beogradu nije uložila ni jedan jedini dinar u virtuelne novogodišnje dočeke jer ih je za to bilo baš briga – izjavio je zamenik gradonačelnika.

-Mi očekujemo da će svako od bugarskih turista tokom onlajn dočeka trošiti prosečno 300 bitkoina dnevno u našem glavnom gradu, kao i da će se oni ovde virtuelno zadržati najmanje dana. Na osnovu svega toga mogu sa ponosom da istaknem da će Beograd zabeležeti najveću virtuelnu zaradu u svojoj istoriji – napomenuo je Vesić.

Drugi čovek Beograda je istakao da je njegova velika želja da virtuelni prihodi postanu brend Beograda i nešto po čemu će ova vlast biti upamćena.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ceo prihod ove vlasti je virtuelni i nestvaran (sem ličnog i privatnog koji je realan). Jer koliko god je jasno da će bugarski turisti Beogradu doneti virtuelni prihod u bitkoinima, stanari 24 stana u Bugarskoj će uplatiti stanarinu u evrima!

  2. Drugi covek Beograda , ali odpozadi , radi li radi…kako bi sustigao Sopot , gde je letovala i Ana Brnabic…i Darija Kisic-Tepavcevic…

  3. Eto dokaza da je sve otišlo u kurac, nesposobnom Vesicu ne bi ni jednu ovcu dao na čuvanje a ne jedan Beograd.

  4. Bitcoinkupovinaprodaja ima da procveta kod nas.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix