nazad na vrh

Vesić ne razume zašto uprava Vimbldona ne betonira terene

BEOGRAD, 15. jul 2019, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je ovih dana pratio mečeve na Vimbldonu, ali da mu je pokvarila utisak činjenica da tereni još uvek nisu betonirani.

On kaže za Njuz da ga je tolika količina zelenila činila pomalo nervoznim, zbog čega nije mogao da se u potpunosti prepusti gledanju tenisa.

– Teren na Vimbldonu je savršeno ravan, zbog čega bi bilo veoma lako da se postavi beton. Ako ne beton, onda makar da se poploča ili stavi kaldrma. Postoji nebrojeno mnogo opcija da na njemu više ne gledamo staru ofucanu travu, koja se raspada i koja bi mogla nekog da povredi – smatra Vesić.

On kaže da će već danas pisati svojim londonskim kolegama i ponuditi im i izvođače ovih radova.

– Isti majstori kada završe sređivanje Trga republike, mogli bi da se presele na Vimbldon i da već za nekih 400 dana završe betoniranje centralnog terena, a za još 700 dana i betoniranje svih ostalih – napominje zamenik gradonačelnika, koji kaže da će morati da proveri sa svojim engleskim kolegama i kada tačno počinje kićenje tribina na Vimbldonu.

Na naše pitanje šta ako se tradicionalno konzervativna britanska publika bude bunila, Vesić kaže da se to najlakše može rešiti tako što će se bivša vlast optužiti za uništavanje Vimbldona i reći da su se u njihovo vreme na travi na centralnom terenu krile zmije, pacovi i narkomani.

Marko Dražić i Viktor Marković

Nije vam dosta Njuza? Hoćete dodatni sadržaj? Podrži Njuz!

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Samo se vi ,,šalite”. A zamislite ako u Kraljevstvu na vlast dodje Boris. Pa onda, njegov zemljak Erdogan i Erdoganov pajtos iz Beograda, preko vlasnika londonske gvoždjare, u samo njima karakterističnom dilu, utrape vesića za londonskog zamenika…(Ko je ikad mislio da će neki Kušner Palestincima sudbinu krojiti).?..
    U današnjem svetu sve je moguće i jedino je sigurno da će travi biti sve teže i teže!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix