njuz-autor

AUTOR: urednistvo

23. jul. 2021

Vesić otkrio da Belivuk na kineskom znači Đilas

BEOGRAD, 23. jul 2021, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, otkrio je danas da Belivuk na kineskom jeziku znači Đilas.

Prema Vesićevim rečima to je nedvosmislen dokaz da iza navodnih Belivukovih izjava o kontaktu sa Vučićem stoji Dragan Đilas.

– Nedavno sam počeo intenzivno da učim kineski jezik i bio sam šokiran kada sam saznao da Kinezi Đilasovo ime izgovaraju i pišu Belivuk. Ono što je posebno zanimljivo jeste i da mnoge kineske pogrdne reči, kada se prevedu na srpski, znače upravo Đilas – otkrio je zamenik gradonačelnika.
– Moj profesor kineskog rekao mi je da u nekim krajevima Kine, pored Belivuk, Đilas znači i “onaj ko je opljačkao 619 miliona evra od građana” kao i “bivša vlast koja ponovo želi da otima novac”, i to vam je tako, a ko mi ne veruje može da uči kineski, kao i ja, pa će se uveriti – rekao je Vesić.
On je dodao da je jako interesantno i to što se na kineskom vredan, marljiv i neustrašiv borac protiv mafije kaže i piše “Vučić”.
Nenad Milosavljević
  1. Kec iz rukava kaže:

    Ово као да је писан сценарио за филм “Монструм” са оним Бењинијем.

  2. Milan (nisam odavde) kaže:

    Koliko je meni poznato Belivuk nikada nije bio Đilasov partijski drug a Vesićev jeste. Ako se ne varam čak su se nekako u isto vreme, zajedno, učlanili!

  3. Klimt Bec kaže:

    Koliko sam ja ucio Kinski, Vesic na Kineskom znaci dvorska Luda!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *