nazad na vrh

Vesić otkrio da Belivuk na kineskom znači Đilas

BEOGRAD, 23. jul 2021, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić, otkrio je danas da Belivuk na kineskom jeziku znači Đilas.

Prema Vesićevim rečima to je nedvosmislen dokaz da iza navodnih Belivukovih izjava o kontaktu sa Vučićem stoji Dragan Đilas.

– Nedavno sam počeo intenzivno da učim kineski jezik i bio sam šokiran kada sam saznao da Kinezi Đilasovo ime izgovaraju i pišu Belivuk. Ono što je posebno zanimljivo jeste i da mnoge kineske pogrdne reči, kada se prevedu na srpski, znače upravo Đilas – otkrio je zamenik gradonačelnika.
– Moj profesor kineskog rekao mi je da u nekim krajevima Kine, pored Belivuk, Đilas znači i “onaj ko je opljačkao 619 miliona evra od građana” kao i “bivša vlast koja ponovo želi da otima novac”, i to vam je tako, a ko mi ne veruje može da uči kineski, kao i ja, pa će se uveriti – rekao je Vesić.
On je dodao da je jako interesantno i to što se na kineskom vredan, marljiv i neustrašiv borac protiv mafije kaže i piše “Vučić”.
Nenad Milosavljević
Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Ово као да је писан сценарио за филм “Монструм” са оним Бењинијем.

  2. Koliko je meni poznato Belivuk nikada nije bio Đilasov partijski drug a Vesićev jeste. Ako se ne varam čak su se nekako u isto vreme, zajedno, učlanili!

  3. Koliko sam ja ucio Kinski, Vesic na Kineskom znaci dvorska Luda!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix