nazad na vrh

Vesić se potpisivao građanima na gips

BEOGRAD, 19. decembar 2018, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić posetio je danas u Urgentnom centru građane koji su slomili ruke i noge ovih zimskih dana. On je brojne sugrađane obradovao jednim velikim potpisom na gipsu.

Kako saznajemo, građani su bili veoma dirnuti ovako humanom akcijom deljenja autograma i zamolili su da ih obiđe i predsednik Vučić, kako bi svoje gipseve ulepšali i njegovim potpisom.

– Šokirani smo saznanjem da su huligani noću bacali sneg po ulicama Beograda, kako bi nedužni građani ujutru padali i lomili ruke i noge. Imamo i osnovanu sumnju ko je te huligane finansirao da to rade. Ja sam lično vozio kamion i čistio ulice, ali huligani su bili uporniji i bezobzirniji. Čak smo posipao i so kako se led ne bi uhvatio, ali oni su išli za mojim kamionom i sklanjali je – izjavio je zamenik gradonačelnika.

– Sve što nam preostaje je da se nadamo višim temperaturama koje će pokvariti planove huliganima, a mi u gradskoj upravi ćemo nastaviti da obilazimo i Klinički Centar Srbije i Ortopediju na Banjici – zaključio je Vesić, koji se po izlasku iz Urgentnog centra potpisao i u snegu, na radost svih okupljenih građana.

Ljuba Miodragović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Samo ,da ne fakturise gipsiranje gradjana,kao investiciono i tekuce odrzavanje…preko Info-stana…!!! Da je na vreme,sa ljudima u belom,na standovima SNS-a,delio so i derivate soli,do ovoga ne bi ni doslo…! Jos jednom su podbacile filijale SNS-a,koje su obecavale intervenciju protiv snega,tokom Miholjskog leta…Ocigledno je zakazalad,igitalna komunikacija izmedju simpatizera i protagonista-javasluka i praziluka…!!!

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix