njuz-autor

AUTOR: urednistvo

19. dec. 2018

Vesić se potpisivao građanima na gips

BEOGRAD, 19. decembar 2018, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić posetio je danas u Urgentnom centru građane koji su slomili ruke i noge ovih zimskih dana. On je brojne sugrađane obradovao jednim velikim potpisom na gipsu.

Kako saznajemo, građani su bili veoma dirnuti ovako humanom akcijom deljenja autograma i zamolili su da ih obiđe i predsednik Vučić, kako bi svoje gipseve ulepšali i njegovim potpisom.

– Šokirani smo saznanjem da su huligani noću bacali sneg po ulicama Beograda, kako bi nedužni građani ujutru padali i lomili ruke i noge. Imamo i osnovanu sumnju ko je te huligane finansirao da to rade. Ja sam lično vozio kamion i čistio ulice, ali huligani su bili uporniji i bezobzirniji. Čak smo posipao i so kako se led ne bi uhvatio, ali oni su išli za mojim kamionom i sklanjali je – izjavio je zamenik gradonačelnika.

– Sve što nam preostaje je da se nadamo višim temperaturama koje će pokvariti planove huliganima, a mi u gradskoj upravi ćemo nastaviti da obilazimo i Klinički Centar Srbije i Ortopediju na Banjici – zaključio je Vesić, koji se po izlasku iz Urgentnog centra potpisao i u snegu, na radost svih okupljenih građana.

Ljuba Miodragović

  1. voya montoya kaže:

    Samo ,da ne fakturise gipsiranje gradjana,kao investiciono i tekuce odrzavanje…preko Info-stana…!!! Da je na vreme,sa ljudima u belom,na standovima SNS-a,delio so i derivate soli,do ovoga ne bi ni doslo…! Jos jednom su podbacile filijale SNS-a,koje su obecavale intervenciju protiv snega,tokom Miholjskog leta…Ocigledno je zakazalad,igitalna komunikacija izmedju simpatizera i protagonista-javasluka i praziluka…!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *