nazad na vrh

Vesić: Sneg na ulicama je ostao iz Đilasovog vremena

Beoinfo
FOTO: Beoinfo

BEOGRAD, 4. januar 2019, (Njuz) – Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, izjavio je danas da sneg, koji je tokom jučerašnjeg dana izazvao kolaps na ulicama glavnog grada, potiče iz vremena kada je Dragan Đilas bio gradonačelnik.

Prema Vesićevim rečima, sve ulice u kojima Đilas iza sebe nije ostavio sneg bile su prohodne i u njima je saobraćaj normalno funkcionisao.

– Đilasa, tokom njegove vladavine gradom, nije interesovalo ništa osim bogaćenja. On nikada nije obraćao pažnju na gomile snega na beogradskim ulicama jer od čišćenja nije mogao da zaradi i zbog toga danas, skoro pet i po godina nakon što je smenjen, mi i dalje ne možemo da se izborimo sa ogromnom količinom snega koji je on ostavio u Beogradu – objasnio je Vesić za Njuz.

– Tvrdnje o kolapsu u celom gradu su apsolutno zlonamerne jer su sve ulice u kojima Đilas nije ostavio sneg bile prohodne tokom celog dana. Sneg u tim ulicama nikada nije iznenadio beogradske putare, ali oni nisu i ne mogu da budu pripremljeni na nenormalne količine snega koje je bivša gradska vlast zbog svog nemara i nebrige prema građanima ostavila u Beogradu – istakao je zamenik gradonačelnika.

Vesić je napomenuo da građani ne treba da veruju fotografijama kolapsa u gradu, koje se pojavljuju na društvenim mrežama, jer su i te fotografije iz vremena Dragana Đilasa.

– Ako vam se neko požali da je zbog snega jedva stigao do posla znajte da ga je Đilas platio da to kaže – dodao je on.

Soko Sokolović

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Srbija ulazi u sedmu godinu ledenog doba. Iz samo njima poznatih razloga, unapređeni šešeljoidi to zovu – Zlatno doba…

  2. Stizu cistaci na beogradske ulice,valjalo bi da pociste sve, koji bacaju so na r a n e …Ne izlazite bez preke potrebe,viseslojno ususkani,ispred TV ognjista-najskuplje srpske pretplate na glupost…

  3. Istraživači instituta Vis na Univerzitetu Harvard razvili su hibridnog mikro-robota sposobnog da navodi sebe kroz složene sisteme, poput vode i vazduha.
    Konačno,nadjeno je rešenje da se predsednik A.Vučić zameni u vanrednim situacijama i svoje dragoceno vreme posveti rešavanju državničkih problema.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix