njuz-autor

AUTOR: urednistvo

11. maj. 2022

Vesić tvrdi da Beograd ima dovoljno drveća za grejanje naredne zime

BEOGRAD, 11. maj 2022, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je da Beograđani, u slučaju restrikcija struje, ne treba da se brinu oko grejanja za narednu zimu jer “grad ima dovoljno lepog drveća koje fino gori”.

– Već sad se pominju restrikcije struje i problemi sa grejanjem predstojeće zime zbog manjka gasa iz Rusije, ali obećavam svim Beograđanima da ne treba da strahuju. Pa pogledajte samo koliko drveća ima jedan Košutnjak ili Topčider. Mnoge svetske metropole nemaju drveća ni da raspale vatru za roštilj, a mi imamo Zvezdaru, Avalu, a ni Kosmaj nije mnogo daleko – pokušao je da uteši svoje sugrađane Vesić.

– Baš juče dok sam se šetao gradom pored Dunava, video sam jedno lepo drvo kako samo stoji usred jednog poljančeta. Pa samo od tog drveta može da se napravi potpala za barem 10 domaćinstava cele naredne zime. Za sve koji ne znaju kako da iseku drvo za potpalu, planiram da snimim jedan video na Tik Toku kako sečem drvo sekirom – izjavio je zamenik gradonačelnika – Inače, najlepše pucketa drveće sa Kalemegdana – dodao je on.

Na kritike pojedinih Beograđana da treba čuvati gradsko drveće, Vesić je odgovorio da su “tu uvek Đilasovi platani sa Bulevara koje niko ne voli, a koji bi sigurno lepo goreli”.

Nenad Milosavljević

  1. Пророк из комшилука kaže:

    Само му ви дајте идеје има све да плане у Београду заједно са Весићем.

  2. Patrijota kaže:

    Bravo SicVe! Nisam badava ja bio siguran glas u aprilu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *