njuz-autor

AUTOR: urednistvo

13. aug. 2021

Vesić tvrdi da je za požar u tržnom centru osumnjičen kineski državljanin Las Đi

BEOGRAD, 13. avgust 2021, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rano jutros je na svom Tik Tok nalogu otkrio da, iako policija još sakuplja dokaze, već sada sa sigurnošću može da se kaže da je za požar u Bloku 70 kriv kineski državljanin gospodin Las Đi, koji je sinoć podmetnuo požar. 

Prema tvrdnjama Gorana Vesića, gopodin Las Đi se ušunjao kasno sinoć u tržni centar, tiho kao neka mala kineska lasica ili pacov, i postavio oko 619 malih požara u svakoj kineskoj radnji.

– Sumnjamo da je on glavni krivac i za smrad koji se prethodonih nekoliko dana širi Beogradom jer se, kako kažu zaposleni u tržnom centru, deset minuta pre požara u vazduhu osetio izuzetno jak miris izmeta – rekao je zamenik gradonačelnika.

– Jasno je da je gospodin Đi kriv, pa pogledajte mu samo boju kose! Narandžasta je. A šta je još narandžasto? Vatra! – Nastavio je Goran Vesić i pozvao osumnjičenog da se mirno preda.

– Policiji neće biti teško da ga lociraju, što zbog mirisa, što zbog činjenice da je on jedini riđi Kinez na svetu – zaključio je Goran Vesić koji je obraćanje završio svojim novim Tik Tok plesom.

Vladimir Vuković

  1. Braca kaže:

    Salite se vi salite ali niste daleko od istine. Cinjenica je da su kineski andraci puni baterija a samim ti i litijuma,a on je sad sagoreo i napunio beogradsku zemlju. Sad ce taj Las Dji da napravi drzavni udar i preotme vlast i onda proda Novi Beograd Rio Tintu

  2. voya montoya kaže:

    Aj se kladimo…da Si Dji…zaobilazi Srbi Ju Lu…kao i prosle godine Pacova…

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *