nazad na vrh

Vesić tvrdi da je za požar u tržnom centru osumnjičen kineski državljanin Las Đi

BEOGRAD, 13. avgust 2021, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić rano jutros je na svom Tik Tok nalogu otkrio da, iako policija još sakuplja dokaze, već sada sa sigurnošću može da se kaže da je za požar u Bloku 70 kriv kineski državljanin gospodin Las Đi, koji je sinoć podmetnuo požar. 

Prema tvrdnjama Gorana Vesića, gopodin Las Đi se ušunjao kasno sinoć u tržni centar, tiho kao neka mala kineska lasica ili pacov, i postavio oko 619 malih požara u svakoj kineskoj radnji.

– Sumnjamo da je on glavni krivac i za smrad koji se prethodonih nekoliko dana širi Beogradom jer se, kako kažu zaposleni u tržnom centru, deset minuta pre požara u vazduhu osetio izuzetno jak miris izmeta – rekao je zamenik gradonačelnika.

– Jasno je da je gospodin Đi kriv, pa pogledajte mu samo boju kose! Narandžasta je. A šta je još narandžasto? Vatra! – Nastavio je Goran Vesić i pozvao osumnjičenog da se mirno preda.

– Policiji neće biti teško da ga lociraju, što zbog mirisa, što zbog činjenice da je on jedini riđi Kinez na svetu – zaključio je Goran Vesić koji je obraćanje završio svojim novim Tik Tok plesom.

Vladimir Vuković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Salite se vi salite ali niste daleko od istine. Cinjenica je da su kineski andraci puni baterija a samim ti i litijuma,a on je sad sagoreo i napunio beogradsku zemlju. Sad ce taj Las Dji da napravi drzavni udar i preotme vlast i onda proda Novi Beograd Rio Tintu

  2. Aj se kladimo…da Si Dji…zaobilazi Srbi Ju Lu…kao i prosle godine Pacova…

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix