nazad na vrh

Vesić: U Đilasovoj garaži pronašli smo 10 grtalica, 100 lopata, 50 autobusa, 3 putara i 2 meteorologa

BEOGRAD, 28. januar 2019, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić otkrio je da su jutros u Đilasovoj garaži u Požarevačkoj ulici nadležni pronašli 10 kamiona za čišćenje snega, 100 lopata, 50 novih autobusa sa zimskim gumama, nekoliko stotina očišćenih parking mesta, 3 putara i 2 meteorologa.

– Kada smo provalili u Đilasovu garažu, koju i dalje nelegalno koristi, bili smo u šoku šta smo tamo sve zatekli. Pored novih novcijatih kamiona za čišćenje snega, lopata, autobusa i parking mesta, zatekli smo tri vezana putara koji su nam rekli da ih je Đilas sprečio da obavljaju svoj posao čišćenja snega na ulicama Beograda – kaže za njuz Goran Vesić.

– Iz garaže smo oslobodili i dva meteorologa koje je Đilas držao zatvorene još od kad je smenjen sa mesta gradonačelnika, a koji su nam otkrili da postojeći meteorolozi u prognozama namerno umanjuju količinu snega koja treba da padne na Beograd kako bi gradska vlast nespremno dočekala zimske uslove. Priznali su nam da ih je Đilas zatvorio kako ne bi davali tačnu prognozu sa mnogo snega kojeg nismo očekivali – otkrio je zamenik gradonačelnika Beograda.

Vesić je rekao da je u garaži, pored svega navedenog, pronađeno i stotine vagona za metro, kilometri šina, nekoliko tunela, mnoštvo metro stanica, kao i čitava mreža ulica bez rupa.

Miroslav Vujović

Tagovi: , , , ,
  1. Taj DJilas stvarno nije normalan!Sta ce njemu autobusi!?

  2. posaljite ovog pronalazaca na kosovo, mozda nadje srbiju

  3. Штета, да су мало боље погледали, нашли би на спрату 30ак возача ГСПа који саботирају рад предузећа и у слободно време, уместо да обиђу који круг за џ, седе и пију чај и кафу, попуњавајући неке формуларе за посао преко гране

  4. A ono belo,u gomilama,cak i dzakirano 5/1,samo za njegove potrebe…E to je SO na ranu raji,i to strane proizvodnje…!! Ovi na slici levo,je verovatno svedok-saradnik,tzv. desna ruka naseg ZG (ne zadnje go…,no zamenik gradonacelnika )…

  5. Ko jos vama ista vise veruje, notorni lazovi? Vvi mozete da provaljujete i u tudje kuce i stanove i isterujete citave porodice iz njih, pa sto da ne i u neciju garazu. Sta li bi se tek naslo u vasim garazama?

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix