nazad na vrh

Vesić upisao školu kreativnog trčanja

BEOGRAD, 23. oktobar 2019, (Njuz) – Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić saopštio je danas novinarima da je rešio da ozbiljnije pristupi pozivu književnika i da je zbog toga upisao školu kreativnog trčanja.

Vesić je objasnio da se na ovaj korak odlučio i kako bi se što bolje spremio za promociju svoje nove knjige.

– Počeo sam već da radim na novom materijalu, ali sam, nakon promocije prve knjige, uvideo da ne bi bilo loše da poradim malo na svom stilu trčanja, pogotovo kada su kraće deonice u pitanju. Mislim da tu ima mesta za napredak, a i sama promocija mi je pokazala da je neophodno da poboljšam način na koji trčim – rekao je Vesić.

– Razgovarao sam već sa ljudima koji će držati časove i dobio sam čvrste garancije da ću po završetku kursa biti osposobljen da na najbrži mogući način, bez obzira na prepreke i broj građana na ulici, stignem od mesta promocije do službenog automobila. Radićemo dosta na kratkim sprintovima, promeni pravca i trčanju u grupi, jer su u školi prepoznali da su te stvari najbitnije kada su promocije mojih knjiga u pitanju – izjavio je zamenik gradonačelnika.

Vesić je napomenuo da je on i pre objavljivanja prve knjige razmišljao o kursu kreativnog trčanja ali nije mogao da ga pohađa zbog objektivnih okolnosti.

– Đilas je kriv zbog toga što tek sada upisujem ovu školu – istakao je on.

Viktor Marković

Kad ste već ovde, pročitajte i ovo
Novinarstvo je u teškom položaju širom sveta, pa i u našoj zemlji. Naročito ono novinarstvo koje je objektivno i tačno. Na sreću, sve ovo nema nikakve veze sa Njuzom. Ipak, kad smo vas već navukli da čitate sve ovo, glupo je da vam ne tražimo novčanu podršku od sto dinara mesečno ili više ukoliko ste jako bogati. Svaki vaš doprinos, bez obzira bio veliki ili mali, čini da Njuz bude jači. 100 odsto novca koji uplatite uložićemo u nove autore i tekstove. Ovo je link gde možete da uplatite sto dinara mesečno ili više. E ako vam nakon toga ostane još para podržite i objektivno i tačno novinarstvo. Donirajte
  1. Jedva cekam beogradski marathon…a ono trce Mali i Vesara…kroz spalir gradjana…

  2. Sledeca kjiga ” sprint promocija” dostupna od Decembra.

© 2015 Njuz Net, Pare za redizajn nam dala Ambasada Kraljevine Norveške, a uzeo nam ih Neopix